4 -4/2010 Avcılar Mangal resimleri

slm

toplanmaya vesile olan caner ve görkeme..

Mangalda şerif ve ismaile...

çalışmalırından dolayı tüm mt bayanlarına..

Ve tüketimde başta ben olmak üzere:mrgreen: Herkeze teşekkürler

hadi bakalım çıstak çıstakkk:mrgreen:

belliki organizasyondan herkes memnun..inşallah havalar düzelince ben de eşim darkeagle ile katılabilecegim..
Herkese selamlar

yok canımmmmm hissetmedim bişi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 ----------

hadi işle git len sen.....

biz zaten arkadan gelmeyi seviyoz..:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 ----------

bu resim deki tek farkı bulabiliyomusunuz bakim...:mrgreen::cherry::queen:

senin yeni kuma...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayrampaşaya giden 2006 f değilmiydin sen..yanlışmı hatırlıyorum..

abicim iki f vardı zaten. aranızdan 7:30 gibi ayrıldım. bayrampaşa değil, bağcılar'a ardındanda otogara gittim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel organizasyon:cat:
Ellerinize, tekerinize, yüreğinize sağlık...Bir dahaki organizasyonda sizinle birlikte olmak dileği ile..

mustafa götürdü sucukları senın yerınede yedi niye gelmedin gözlerim seni aradı durdu:p

oo cihan hocam hoşgeldin :)) sende keeway var bendeki ekmek arabası gibiydi bak
resizedhpim3088.jpg

aynen kardeşim bendekide piknik sepeti gibiydi biliyorsun birtek tüp ve top eskikti :)

belliki organizasyondan herkes memnun..inşallah havalar düzelince ben de eşim darkeagle ile katılabilecegim..
Herkese selamlar

herzaman bekleriz yengecim....muhammet abiye bol bol selam..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:59 ----------

abicim iki f vardı zaten. aranızdan 7:30 gibi ayrıldım. bayrampaşa değil, bağcılar'a ardındanda otogara gittim.

evet diğerinin sahibide bendim zaten:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ıskaladın abicim :p bu resimde yokum ama başka 2-3 resimde varım. köfteciklerimi bekliyordum :queen::queen::queen: ölü gibiydim yaa. 2 günün uykusunu 1 gecede çıkardım.
hatırladım o köftecisin sen :mrgreen: cbr 125 olan arkadasla karıstırdım oda 600 lük alacakmıs almadan profılıne yazmıs sandımdı:) saka maka köfteler güzelmiydi:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
5160.jpg

şeriften canlı performans bu fasülye 7.5 lira :mrgreen:

5333.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------

Abi biz çanakkaleye gittik çay içmeye :p o yüzden icabet edemedim..

motorlamı :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------

5343.jpg

şişşşttt nabıyonuz orda :mrgreen:

5351.jpg

hatırladım o köftecisin sen :mrgreen: cbr 125 olan arkadasla karıstırdım oda 600 lük alacakmıs almadan profılıne yazmıs sandımdı:) saka maka köfteler güzelmiydi:salut:

abicim aşk olsun :( herkes yanında getirecek dediler, ben 2 kişilik getirdim ne olur ne olmaz diye :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
5358.jpg

5367.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------

sabah iş var devamını yarın atarım heycan olsun :mrgreen:

Çok Güzel Bir Organizasyondu İlk Buluşmam Olmasına Rağmen Sanki Yıllardır Dostmuşuz Gibi Davranıldı Eşim Ve Bana :) Herkese Çok Teşekkürler İyiki Varsınız MT

bu arada 600f fazer600 1000rr filan yanyana dururkern benim keeway arn pek yakışmasada araya kaynadık :)

bizim için cc önemli değil CİHAN önemli olan dostluk zamanla sen ve eşin diğer buluşmalardada öğrenirsin TÜKKAN ın farkını...
daha düne kadar bende 150 cc ye biniyordum herşey zamanla...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------

Açtırma kutuyu söyletme kötüyü...

KADİR harikasın len...:queen::queen::queen:

Herkese selamlar

ooo hoşgeldin yenge...
Muhammet abiye selamlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------

valla bak bize ....bitek yazın mayomuzu taşıya biliyoruz oda slip dimi hasancım...:p:p:p:p:p

slipide cebimize koyuyoruz...:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar