güzel eğlenmişe benziyosunuz 600 f o yallarda zorlanmadımı....maşallah temiizde duruyo....
birde o alman köprüsü dediğiniz yer normal tarafikte kullanılıyormu şu an...
uzerinden araç geçiyormu..
Aramıza uzun süredir katılmayan arkadaşlarıda gezilerimizde görmek isteriz :cat:
dostum bak beni unuttun diye kızıyordum:bounce:, okumaya devam edince gördüm kendimi:cat:.
ama bu muzafferi önce selamlamana kızıyorum haberin olsun:queen:
güzel eğlenmişe benziyosunuz 600 f o yallarda zorlanmadımı....maşallah temiizde duruyo....
birde o alman köprüsü dediğiniz yer normal tarafikte kullanılıyormu şu an...
uzerinden araç geçiyormu..
dostum bak beni unuttun diye kızıyordum:bounce:, okumaya devam edince gördüm kendimi:cat:.
ama bu muzafferi önce selamlamana kızıyorum haberin olsun:queen:
Çatla emi
Hemşerim sen buna bakma, özrü kabahatinden de büyük sanki kendisi selam gönderiyorr:
Çatla emi
Hemşerim sen buna bakma, özrü kabahatinden de büyük sanki kendisi selam gönderiyorr:
valla bak bu benim aklıma heç gelmemişti.muzaffer abi farklı açıdan ele aldı olayı.harbi yaw demir abey sen neden slm larını esirgiyon benden biz din kardeşi değilmiyiz ayıp oluyor ama böleee:queen::bounce: tüm adana mt ye ii geceler...
baktın adam bana daha yakın, daha candan buldu beni, caydırmak için hemen hemşo muhabbetlerir: ayıp ayıp insanları böyle yandaş söylemlerle etkileme:queen:
yok abi öle etkilenme olayı yok hemşeriyiz sonuçta toprağımız:queen: yok abii ben hepinizi seviyorum hepinizin yeri bende ayrı:mrgreen::rendeer:
yav dostum sende hemen gaza geliyorsun, oluyormu böyle![]()
paylaşım için teşekkürler arkadaşlar, keyfiniz bol olsun:rendeer:
hemşerin motor kullanmayı öğrenememiş dahadoğrumu:silent:
Gürsel abi nerelerdesin sen yaaa , hep HSOSB'de mi kalacan.
Adana MT yine yapmış yapacagını güzel gezi olmuş.Paylaşım için tşk. :cat:
yediler bayramım ne yapalım, şimdilik idare ediyoruz, geçici olay![]()
cüzelmiş.keçilere bayıldım.