[ADANA MT] 28.03.2010 Yerköprü, Namrun Gezisi

Bu Pazar programsız ve hazırlıksız bir buluşma ile nereye gideceğimize toplanma noktamızda karar vermek üzere bir araya geldik. Mustafa abimiz bize sıradışı bir parkur önerdi. Karaisalı üzeri yerköprüye gidilecek, oradan Hacıkırı üzeri Çamalana ve at dağında yemek yedikden sonra Namrun yaylasına, yayladan Tarsusa inip Adana' ya dönüş şeklinde bir gezi gerçekleştirdik. Toplam 250 Km. yol yaptık. 8 Motor ve 10 kişi katılımı oldu. Resimlerin çekimi Gürsel (ÇelikGürsel) kardeşimize ait. Çok keyifli bir gezi oldu. Viraj, çamur, stabilize, akarsu geçişi, doğa güzellikleri, lezzetli yiyecekler, keyifli kahvaltı, güzel hava, hafif soğuk, kısacası bir gezide olabilecek tüm güzellikler mevcuttu. Gürsel kardeşimin karelerini paylaşımınıza sunuyorum.
Karaisalı merkezden görüntüler
2nsa0if.jpg

nd29vb.jpg

Yerköprü
2hxotnq.jpg

96vk3c.jpg

96vk3c.jpg

28bcz1u.jpg

Hüseyin ve Ümitten birer kare
jfvrc5.jpg

Yerköprüdeki şantiyeden bir görüntü
24l3iut.jpg

Ben Ve Transalpımden bir kare
e7102a.jpg

2196fkh.jpg

Yol koşullarına uyumlu olmayan motorlu arkadaşlardan bir kare:p
25hmgz6.jpg

2euu7v6.jpg

zkhawx.jpg

30b318n.jpg

Hacıkırı Tren İstasyonunda Mola Veriyoruz
29gjx45.jpg

2ibcmt0.jpg

wjdgs0.jpg

2uoqsg0.jpg

27xf4hy.jpg

bj6fpi.jpg

a5cl91.jpg

10gepeg.jpg

166d7qg.jpg

2d6notz.jpg

25k0mcn.jpg

Dogal güzelliklerden bir parça :mrgreen:
14k8yhe.jpg

Tarihi Alman köprüsünden görüntüler
xkrdiq.jpg

bhxc74.jpg

dvivtd.jpg

a580g8.jpg

Çamalana Doğru Giderken Yolda Önümüzü Bir Grup Keçi Kesti:queen:
10zd8qr.jpg

2iksyg.jpg

29oinn6.jpg

34djuxc.jpg

1zyknsm.jpg

k3osae.jpg

14v303s.jpg

Kadıncık Barajı
294rzip.jpg

Atdağında Ögle Yemeği
5knchx.jpg

ekjq88.jpg

Katılan Ve Emeği Geçen Herkese Teşekkürler :rendeer:

ooohhh ne güzel allah muhabbetinizi arttırsınn yediginiz içtiginiz sizin olsun güzel yerler gezmişşsiniz rota güzel miş yani....:bounce:

25 kişi okuyor 4 kayıtlı 21 misafir bu nekadar çook misafir böyle adanalıyız misafir perveriz yani

Mersin İl Temsilcisi
ben geçenlerde atdağî'ndan geçerken vahşi at sürüsü görmüştüm ama eşşekliğime doymayım, durup fotoğraf çekmedim. siz gördünüz mü?

OOhh süper gezmişsiniz valla, bende her sene yazın Sebil kasabasına gelmeye çalışıyorum. Fakat Cehennem deresine gitmemişsiniz, bu bir eksik sayılabilir aslında. :p Gerçekten çok güzel yerler, gezilerin dahasını bekliyoruz. :)

Adana İl Temsilcisi
harika bir parkur olmuş dostlarım.güzel yerler emeğinize sağlık.

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim bunun gibi gezileri herzaman 4 gözle beklerim :mrgreen:
En kısa zamanda buluşma dileğimle... :cat:

...:) Arkadaşlar,harika bir gün geçirmişsiniz tekerlerinize sağlık,paylaşım için teşekkürler....:rendeer:

Çok güzel

Motorsiklet+doğa+dostlar artılar sonsuza uzar bu zevk ve tutku oldukça.Ne kadar güzel olmuş.Seyrederken insan orada hissediyor kendisini.Bizlerle bu güzellikleri paylaştığınız için ayrıca teşekkürler...

Paylaşımınız için tesekkürler. Sizleri gercekten ozlemeşim Adanalı Agabilerim Kardeşlerim..
Bisi soracam Yusuf ziya Bey, fotoları nereden yuklediniz.? Normalde sirket biligisayarından siteye yuklenen fotaların cogunu goremiyordum. Ama bu gezi folarının hepsini gorebildim... Neseniz bol olsun..

Paylaşımınız için tesekkürler. Sizleri gercekten ozlemeşim Adanalı Agabilerim Kardeşlerim..
Bisi soracam Yusuf ziya Bey, fotoları nereden yuklediniz.? Normalde sirket biligisayarından siteye yuklenen fotaların cogunu goremiyordum. Ama bu gezi folarının hepsini gorebildim... Neseniz bol olsun..

Ben Yusuf Beyin Oğluyum Fotoları Ben Yükledim..
www.tinypic.com Adresini Kullanıyorum Resim Yüklemede..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar