evet bahsetmiştin desen olarakta fena değil senın ön lastik orjinal zaten senınde kafana yattıysa alayım
bu arada senın motorun bi kaç fotoğrafı var lastiğin fotoğraflarını birazdan yüklüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------
Mert lastikleri bide tam arkadan ceseymişin yinede güzel durmuş.
Ya abicim benim anlamadığım böyle ıslak bi yolda motor nasıl böle temiz

:mrgreen: benimki yağmurlu havada sakalı fln hep camur ediyo.zincir muhafazasının rengi kahverengiye dönüyo.

hele bide ışıklarda duruyum sanki motor patlamış gibi dumanlar çıkıyo direksiyonun ordan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 ----------
merhaba ben yeni üye oldum yanlış yerde yazıyosam kusura bakmayın iki hafta oldu cbr 125 alalı onceki motorum cbf 150 dı ona benzemediiği kesin vitesleri kaç devirde saglıklı kullanım açısından değiştirmemi önerirsiniz 2006 model 20000 de neler önerirsiniz teşekkurederim motorları kacbin yapıyo bilginiz varmı
hoşgeldin kardeş

vitesleri bildiğin gibi değiştir.Ben genellikle 8bin de fln değiştiriyodum.Bellide olmuyo motorun sesine göre değiştirirsin :wiinkk: motorları kaçbin yapıyo derken kmyi kastettin herhalde 75.000 km duymustum birinden motor hala yürüyodu ama ne kadar doğru tam bilemiyom.Yağına suyuna baksan o seni baya bi götürür.Nede olsa Honda hayatda onda kazıkta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:11 ----------
ACİL yardım abiler ben motorumu ilerde büyütücem ısınma amacıyla honda cbr 125 mi?
yamaha r125 sizce hangisi cevaplarınızı bekliorum!:silent:
washburn24'ün dediği gibi paran varsa yzf alabilirsin.İlerde değiştircem diyosan cbr al

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:14 ----------
Baya iyi yatirmisin yine.
Bende arka tekerde birakma izi var virajda saldi arka teker kendini bi anda o an iste dedim kesin yine dusucem 7.falan olcakti o sefer de dusseydim ama dusmedim toparladi kendini durdum bi sigara yaktim sonrada fotosunu cektim lastigin senin lastik bide kalin galiba benimkiler orjinaldi rekorum oydu lastikte kalem incelginde bi silinmemis yer kalmisti bi yerde o da yoktu iste orda birakmis teker yolu.:cherry:
Daha once daha fazlasini da denemistim ama peg yere deydigi icin dusmustum 60 km gibi bi hizla sol bacagimda anisi durur hala ondan sonra daha da hirs yaptim.:cherry:
Jubaa sen baya düşmüşün yaa Mevlam bi daha yaşatmasın o acıyı.Benim bi arka teker kalın ön teker orjinal.
Maşallahh sen benden de fazla yatmışsın ya :mrgreen: Resim olsaydı Cbr 125 le yatılmaz diyenlere kanıt olurdu

Pegleri deydirmeyi hiç düşünmedim pegler deyerse bende asfaltı öpeceğim korkusu olduğundan o dereceye getirmedim hiç.
Maşallah azim var istek var motor yapılsın bende deniyim

memleketimin tozlu yollarında :mrgreen: