ıkı sene vstrom kullandıktan sonra hayalımde kı motoru aldım bmw 1200 gs gercekten cok guzel bır makıne uzun yolda harıka bır surus zevkı verıyo hem arazıde hem asfaltta benı hıc uzmedı surucu acığını kapatabılen tek makıne dıyebılırım benı bır kere yolda(benzin regülatörü arızası) bıraktı onun harıcınde sorunsuz bır sekılde bınıyorum ve cok keyıf alıyorum. hıcbır motorda arıza olmayacak dıye bır sey soz konusu değil bırazda sans işi bu işler galıba fazla soze gerek yok bmw den öncesı ve bmw den sonrası dıye ıkıye ayırmak lazım bir yıllık kullanma sonunda
bu da benım makıne
![]()

Arkadaslar cook guzel bır motor buu... daa
Bizim bunu surebılmemız ıcın;
Kac boylarında...
Kılomuz nekadar...
Kısaca Bızımde Yapılı Olmamız Gerekıyor mu???
bilmiyorum ki kanka.boşver kimse sana cevap bile vermemiş. bizim ybr ile cbf bize yeter bşver bizi aşar oonlar..:cat:
Arkadaslar cook guzel bır motor buu... daa
Bizim bunu surebılmemız ıcın;
Kac boylarında...
Kılomuz nekadar...
Kısaca Bızımde Yapılı Olmamız Gerekıyor mu???
arkadaşlar alacak olanların hevesinizi kırmak istemem ama motor göründüğü gibi basit al-sür değil sürekli bakım isteyen bi motor öle kaldırıp bi köşeye atamazsın genel bmw olarak konuşuyorum..bi kere garajlı evin olacak depon olacak..gerçekten hükmedebilmek için biraz kalıplı olmak şart gerçekten..zaten tur+arazi için yapılmış bir motor..gitmediği ülke yok
İran,alpler,italya,bütün avrupa diyebilirim