Güzelliğine duyulan hayranlıklar dile getirilmiş ama özellikleri hakkında pek bir bilgi bulamadım bu başlıkta.Oysa Honda Shadow kullanucıları başlıklı bölümde güzel katılımlar ve açıklamalar var idi.
Kullanan arkadaşlar, izlenimlerini ve tecrübelerini paylaşırlarsa bilgilenmiş oluruz.
Motosiklet kullanmaya Hysong 250 GT cometle başladım. Derbi Mulhacén 659, Honda Deauville 700NT kullandım ve R 1200GS ile terfi ettim. Şu kadarını söyleyeyim kullanımı o kadar kolay ve zevkli ki bütçesi olan için başlngıç (ve final) motoru olabilir (hatta bu modelle motora başlayan bi tanıdığım var).
30 yıldır MotoGuzzi, Triump, Yamaha, Honda gibi markalara ilham veren bir model.
Benzin doldurmak dışında bir bakılm istemiyor. Motoru çalıştrınca lastik havasına kadar sistemi kontrol edip, gerekirse uyarı veriyor. Tek düğmeyle hard enduro / hafif arazi / asfalt sürüş tarzlarından birini seçip motorun yüksekliğini ayarlıyorsun, gene aynı şekilde sürücü / sürücü + bagaj / sürücü + yolcu/ sürücü + yolcu + bagaj seçeneği ile amartisör sertliklerini selede otururken ayarlıyorsun.
Spor kullanmak istersen ABS i tamamen devreden çıkarmana izin veriyor.
Virajlarda adeta yatış profesörü. Ağırlığı 750 cc lik motolardan bile daha az (alemünyum, magnezyum ve plastik teknolojisi sağolsun).
Sürücü hatalarını tolere edebiliyor, size sürpriz yapmıyor sonderece güvenilir.
Dünya kendi sınıfındaki tüm motorların toplamından fazla satmasına rağmen, gerek sürerken gerek park ettiğinizde fazla dikkat çekiyor. Park ettiğimde asla park ettiğim gibi bulamıyorum mutlaka birileri ya tepesine çıkyor veya düğmeleri ile oynuyor.
Honda Deauville ve Derbi Mulhacén i uzun kilometreler kullandığımda bileklerimin veya sırtımın ağrısını gidermek için durmam gerekirdi. Bunda dinlenme aralıklarımı yoldurumu ve manzaraya göre seçiyorum