[Adana - MT]

Uzun zamandır planladığımız şenliğimizi 11-12-13 Haziran 2010 Tarihlerinde Kapızlı eğitim tesislerinde yapıyoruz.
Şenliğimizde neler yok ki?...

Mavi bayraklı pırıl pırıl deniz ve Akdenizin en güzel kumsalı...
Bir tarafı göl diğer tarafı deniz olan kamp için çok müsait ormanlık alan.
Büyükşehir belediyesi halk oyunları ekibi (silifke yöresi,gaziantep yöresi ve aşuk-maşuk)
Dj
12 Haziran Cumartesi gecesi Rock grubu
kısa gezi proğramı (Uzuncaburç-Cennet cehennem-Kızkalesi)
Mersin Şehir turu (Atamızın anıtına çelenk sunumu ve istiklal marşımızın okunması)
Su sporları
Tekne turu (Taşucu'ndan başlayıp,Tisan Dana burnu ve el değmemiş koylarda günübirlik gezi)
Çeşitli aktiviteler(yavaş gitme yarışmaları,halat çekme yarışmaları.en iyi künefe yapma yarışması :lol: ,plaj voleybolu vs.vs.vs)

Detaylar hakkında dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz.Bende sık sık buraya yazacağım.Adana mt olarak sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız...
iletişim tel:542 6238007
Murat Sürücü

il başkanımıza duyurulur:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzun zamandır planladığımız şenliğimizi 11-12-13 Haziran 2010 Tarihlerinde Kapızlı eğitim tesislerinde yapıyoruz.

Büyükşehir belediyesi halk oyunları ekibi (silifke yöresi,gaziantep yöresi ve aşuk-maşuk)
Dj
Mersin Şehir turu (Atamızın anıtına çelenk sunumu ve istiklal marşımızın okunması)
Su sporları
Tekne turu (Taşucu'ndan başlayıp,Tisan Dana burnu ve el değmemiş koylarda günübirlik gezi)
Çeşitli aktiviteler(yavaş gitme yarışmaları,halat çekme yarışmaları.en iyi künefe yapma yarışması :lol: ,plaj voleybolu vs.vs.vs)

Detaylar hakkında dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz.Bende sık sık buraya yazacağım.Adana mt olarak sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız...
Murat Sürücü

tarihe bakılırsa çok erken haber verilmiş gibi geldi bana...peki murat abi bu festival kaç gün sürecek ve konaklama olayı nasıl olacak hatay-dörtyol dan katılım olacak ta:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 ----------

bu arada adana mt hiç gezi yapmıyor yav.büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz gezi raporlarınızı:pr:bakın havalarda ısındı e hadi artık:)

selam bende adanada oturuyorum
70 model bi jawam var boyatmak ıstıyorum.
adana da bu işi profoyenelce yapabılen bir usta varmı acaba , isim adres bilen yazabılırmı ?
yardımcı olursanız çok sevınırım.

tarihe bakılırsa çok erken haber verilmiş gibi geldi bana...peki murat abi bu festival kaç gün sürecek ve konaklama olayı nasıl olacak hatay-dörtyol dan katılım olacak ta:)

Şenliğimiz cuma günü başlayıp Pazar günü sona erecek.Ben herkese çadırda konaklamasını tavsiye ediyorum.
Çadırda kalmak istemeyenler için pansiyon ve oteller mevcut.

Adana MT ye selamlar.Demir ve Çelik Gürseller,İkinize de hayırlı olsun,Allah utandırmasın. Ben her zaman yanınızdayım.

Adana İl Temsilcisi
ben de,her iki gürsel kardeşimize hayırlı olsun diyorum.ALLAH kazasız,belasız kullandırsın.:cat::rendeer:

hoş geldin.
birkaç hafta önce muzaffer'le motosohbet ederken,ALLAH gönlüne göre versin demiştim.muzaffer kardeşimiz,yeni motoruna kavuştu.gönlünde,uzun bir süredir düşündüğü CBF1000 vardı.kardeşimizin hayali gerçek oldu.ALLAH kazadan beladan korusun,güle güle kullanmak nasip etsin.:cat::rendeer:
yeni motorunun resimlerini görmek istiyoruz.

Hayırlı olsun Muzaffer,güle güle kullan.

amcamm:) onun kuyrugu eyrimi ne?:cyclopsan
BURNUMA KÖSE KOKULARI GELİYORRRRR:queen:

selam arkadaşlarım

yeni avatarınla hoşgelmişsin muzafferim:mrgreen:

kirvem nasılsın, hazırlıklı ol bundan sonra balığa beni sen götüreceksin:)

ooooooooo muzaffer abi motosikleti yenilemişsin hayırlı olsun::plus10::

Allah herkesin gönlüne göre versin, bana nasip oldu sizlere de olsun :cat: uygun bir zamanda kuyruk doğrulacaktır :mrgreen:
Gürsel kardeşlerimede hayırlı olsun dilemek isterim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 ----------

bu arada adana mt hiç gezi yapmıyor yav.büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz gezi raporlarınızı:pr:bakın havalarda ısındı e hadi artık:)

yapacağız yapacağız, havalar biraz müsade ederse tabi, birde Bora kardeş PTT demeyi bırakırsa yapacaz :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

Dj
Su sporları

Murat Sürücü

Hangi tarihte hangi etkinliğin olduğunu yazarsan, günü birlik gelebilen arkadaşlar için :bounce: mesela ben :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

hoş geldin.
birkaç hafta önce muzaffer'le motosohbet ederken,ALLAH gönlüne göre versin demiştim.muzaffer kardeşimiz,yeni motoruna kavuştu.gönlünde,uzun bir süredir düşündüğü CBF1000 vardı.kardeşimizin hayali gerçek oldu.ALLAH kazadan beladan korusun,güle güle kullanmak nasip etsin.:cat::rendeer:
yeni motorunun resimlerini görmek istiyoruz.

Henüz doğru düzgün resim çektirmedim, ama çektirince hepiniz göreceksiniz :mrgreen:

muzaffer abi iki tekerin hayırlı olsun gürsel abilerime da dört teker hayırlı olsun kuyrukları düz olsun :p

Dj
Su sporları

Murat Sürücü

murat abi davet için teşekkür ederim:rendeer:
işim müsait olursa mutlaka katılımcı arkadaşlarımla oradayım:cat: deniz kenarı olunca kaçırmam:)

selam bende adanada oturuyorum
70 model bi jawam var boyatmak ıstıyorum.
adana da bu işi profoyenelce yapabılen bir usta varmı acaba , isim adres bilen yazabılırmı ?
yardımcı olursanız çok sevınırım.

arkadaşım eski doğum evinin karşısına yılmaz dayıya gidersin, motoru parçalamayı o yapar, iyi bir kaportacıyada boya işini yaptırırsın zevkle binersin

Adana MT ye selamlar.Demir ve Çelik Gürseller,İkinize de hayırlı olsun,Allah utandırmasın. Ben her zaman yanınızdayım.

sağol kirvem:cat: senden başka kimse hadi bundan sonra balığa seni ben götürürüm, yada verim motorumu git demiyor:pr:
ne var bi gsr600, yada bordo bi cbf1000, yada kötü bir hyosung veren olsada pazar sabahı balığa gitsem:cherry: :queen::queen::queen:
ben de,her iki gürsel kardeşimize hayırlı olsun diyorum.ALLAH kazasız,belasız kullandırsın.:cat::rendeer:

abim sağolda:cat:ben neyi kazasız belasız kullanacağım:queen: bindiğim dolmuşçulara iletirim dileklerini:queen:

muzaffer abi iki tekerin hayırlı olsun gürsel abilerime da dört teker hayırlı olsun kuyrukları düz olsun :p

olum bizim bir tekerimiz bile kalmadı, hangi 4 teker:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 ----------

ne çok sevmiştim, kullandığım en rahat en sevdiğim motorumdu gitti:salut:.
şartlar mecbur etti, alan kardeşime hayırlı olsun,
düşünen arkadaşlara cbf 500 ü kesinlikle öneririm:cat: oturum rahat, artçı oturumu rahat, gücü, hızı yerinde, şehir içi hararet düşünmeyin bile, uzun yolda keyifle sürülecek, kesinlikle problemsiz bir motor.şartlar gerektirince sattım, alan arkadaşım gülegüle kullansın

DSC00154.jpg

DSC00155.jpg

sonrada elimde bir kask ve çanta tablasıyla kaldım:salut:

DSC00156.jpg

DSC00157.jpg

DSC00158.jpg

üzülme be gürsel iyi yere gitti en azından allah snada yenisini en kısa zaman da nasıp etsin inşallah

Kiwrem resimleri görünce çok duygulandım. Ne desem bilmiyorum, seni bir manğala götüreyim de kafan dağılsın,çekirdekte çitlerik.::shake2::

Aynı, elinden şekeri alınmış çocuk gibi duruyon :mrgreen: inşallah allah daha iyilerini nasip eder.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 ----------

hayırlı olsun abi allah güle güle binmek nasip etsin benimde çok beğendiğim bir makine :rendeer:

Allah herkesin gönlüne göre versin :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 ----------

Kiwrem resimleri görünce çok duygulandım. Ne desem bilmiyorum, seni bir manğala götüreyim de kafan dağılsın,çekirdekte çitlerik.::shake2::

Buraya böyle yazarsan, MT gelebilir anlamındadır :p gideceğiniz tam adresi ve saatini yazki gelmek isteyen gelsin...:mrgreen:

ya gürselim adaşımın dediği bibi elinden elmalı şekerini çaldırmış çocuklara benzemişsin yav:queen::queen:bu arada allah daha iyilerine nasip eder işşallah.satma sebebini bizler iyi biliyoruzzz:rendeer:kardeşim ne acelesi vardı (dört numaranın:rendeer:)biraz daha zaman geçseydi ya:bounce:ya herkes kısmeniyle gelir babişkosu daha şimdiden seni terbiye ediyor :cat::rendeer:

sevgili Adana mt,
mersin motosiklet kulübü olarak sizinle tanışıp kaynaşmak isteriz.
Bunun için bir etkinlik planlayalım.Adana'da yada Mersin'de yada başka bir yerde buluşalım ne dersiniz?

üzülme be gürsel iyi yere gitti en azından allah snada yenisini en kısa zaman da nasıp etsin inşallah

hayırlısı olsun mustafa, sağol

sağolasın kirvem, sen beni balığa götür:queen:

Aynı, elinden şekeri alınmış çocuk gibi duruyon :mrgreen: inşallah allah daha iyilerini nasip eder.:cat:

sağol muzafferim, hayırlısı olsun

ya gürselim adaşımın dediği bibi elinden elmalı şekerini çaldırmış çocuklara benzemişsin yav:queen::queen:bu arada allah daha iyilerine nasip eder işşallah.satma sebebini bizler iyi biliyoruzzz:rendeer:kardeşim ne acelesi vardı (dört numaranın:rendeer:)biraz daha zaman geçseydi ya:bounce:ya herkes kısmeniyle gelir babişkosu daha şimdiden seni terbiye ediyor :cat::rendeer:

hiç sorma abi az daha bekleyecektik ama mihrican sağolsun:rendeer:

Günaydın Millet

Motosikletini alanada satanada hayırlı olsun :cat:

sağolasın zafer

sevgili Adana mt,
mersin motosiklet kulübü olarak sizinle tanışıp kaynaşmak isteriz.
Bunun için bir etkinlik planlayalım.Adana'da yada Mersin'de yada başka bir yerde buluşalım ne dersiniz?

güzel olur murat abi, görüşmek üzere:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar