[Adana - MT]

günaydın arkadaşlar yeni aldıgım habere göre üzülerek sizleri de haberdar etmek istedim zafer gürbüz abimizin babası ali gürbüz amcamız vefaat etmiştir...
allah rahmet aylesin geride kalanlara sabır versin...

Adana İl Temsilcisi
şimdi zafer kardeşimi aradım.henüz olmuş.kendisine ve geride kalanlara baş sağlığı diliyorum.

Zafer bey kardeşim başın sağolsun.
Allah rahmet eylesin, rabbim sizlere sabır ve hayırlı uzun ömürler versin.

Adana İl Temsilcisi
ölüm haberlerini alttan okuyup da,bir ALLAH RAHMET EYLESİN demeyen zihniyetleri buradan KINIYORUM.:farao:::yanliss:
takip ediyorum,ümitin babasında da aynı şey oldu,şimdi de aynı,bu nasıl bir anlayıştır,söyleyecek kelime bulamıyorum.burada insanlara bir deyiş hatırlatmak istiyorum:
gelin çıkmayan ev olurmuş da,cenaze çıkmayan ev olmazmış.ölüm hepimizin kapısını çalacak birgün UNUTMAYALIM.

Zafer kardeşim başın sağolsun, Allah rahmet eylesin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------

ölüm haberlerini alttan okuyup da,bir ALLAH RAHMET EYLESİN demeyen zihniyetleri buradan KINIYORUM.

Bora üstadım. Bazı kişiler ölüm karşısında donar kalır, ya da en azından böyle herkese açık forumlarda yazamaz. Onun yerine muhattap kişiye bir telefon açıp da başsağlığı dileyebilir. Bence bunu hatırlamakta fayda var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------

Gürsel kardeşlerim ve Muzaffer üstad... Son 3 gün siteye giremedim. Şimdi haberim oldu. Kazasız belasız cezasız kullanmanızı dilerim.

Zafer kardeşim başın sağolsun, Allah rahmet eylesin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------

ölüm haberlerini alttan okuyup da,bir ALLAH RAHMET EYLESİN demeyen zihniyetleri buradan KINIYORUM.

Bora üstadım. Bazı kişiler ölüm karşısında donar kalır, ya da en azından böyle herkese açık forumlarda yazamaz. Onun yerine muhattap kişiye bir telefon açıp da başsağlığı dileyebilir. Bence bunu hatırlamakta fayda var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------

Gürsel kardeşlerim ve Muzaffer üstad... Son 3 gün siteye giremedim. Şimdi haberim oldu. Kazasız belasız cezasız kullanmanızı dilerim.

Sağol hocam kuyruk doğrultmaya beklerim... :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaferim tekrardan başın sağolsun,allah geride kalanlara sabır versin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin:salut:

Günaydın Anadanalı doslar hayırlı günler hayırlı işler olsun.:rendeer:
Zafer arkadaşımızın başı sağolsun Allah sabırlar versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar