oh sonunda sesten kurtuldum..motoru aldığımda tek eksozun son susturucusu söküktü pat pat kafa şişiriyordu..yaptırdım susturucuyu sessiz sedasız oldu motorum...bide arka teker sökülüp balatalar temizlendi,fren sıkınca gelen seste giderildi..kafam rahat binecem artık sesiz sakin![]()
Ama yakıt hikayesi için karbüratöre baktırmayı unuttun değil mi
İstanbuldaki arkadaşlar,usta olarak kime gidiyorsunuz?
unutmadım ama motoru bigün bırakacam karbüratör için temizlenecek ayarlanacak..bugün bırakma şansım yoktu olmadı o işreal'in orda ercan usta var ona gidiyorum ben
Anladım.Real senin arka bahçen sayılır tabii ama bana uzak,hasanpaşaya giderim diye düşünüyorum?..
evet yakın bana real....yakıt haricinde birde rolanti tutmama sorunu var benim motorda..bitürlü sabit kalmıyor rolanti...1500e sabitliyorum ısınınca ama 10 saniye sonra düşe düşe stop ediyor motor çoğu kez...o yüzdenede karbüratöre adam gibi bi bakılması lazım
gazetelere kayıp ilanı vermiştik orhan senin içinnerelerdesin sen yaw..sen nerede yaptırıyorsun bu bakım işlerini
arkadaşlar meraba..nasılsınız?ya bayadır giremedim bu sıralar yoğun geçiyo burası.
orhan alet edevat bulabirsem bende dönünce yağını ve yağ filtresini değiştirmek istiyorum kendim.böyle daha zevkli olacak gibi hissediyorum.
hakan yağ filtresi 3 tl iyiymiş.antalyaya gönderiyo mu elemanlar?ben pek göremedim.sanki işletmelere toptan satış yapıyır gibi geldi bunlar?
fren balatası da iyi .çünkü ben ön fren balatalarını değiştirmeyi planlıyorum.orjinalleri freni kullanınca arada gıcık sesler çıkartıyor..
Yaklaşık 2 aydır 2.el gv250(gri-siyah) arıyorum ama bulamıyorum.Tabii yakın olsun diye genellikle izmir ve çevre illerde bakıyorum.Dikkatimi çekti verilen 2.el ilanların çoğu kırmızı renkte olanlar.Ya kırmızı renk türkiyede daha ağırlıklı olarak satılmış ya da siyah renk fazlaca tercih edilip elden daha az çıkarılıyor.Böyle bir mantık yürütebilir miyiz sizce?
aslında siyah renkte çok vardı satılık..ama sezon başlayacağı için çok sayıda satış tamamlandı ve siyah daha çok tercih edildiği için kalanlar genelde kırmızı kaldı
Teşekkür ederim cevabın için.Siyah renk için biraz bekleyeceğim.Karşıma çıkmazsa venox'a dönmeyi düşünüyorum.