ilker yağfiltresi 3tl aldım ben kenara koydum...orjinal parçası kadar kaliteli olan ön fren balatalarınıda bulabiliriz ençok 20 liraya...bitek hava filtresi bulamadım ben..ama sırf hava filtresi içinde bukadar kargo parası verince oradan almanın mantığı kalmıyor kanımca..üstelik hepsini peşin almış oluyorsun 1-2 sene içinde tüketeceğin parçaları..bu açıdan bakarsan hiç mantıklı değil...bare %50 avantajın olmalıki alasın..yoksa 200 tl'de 30tl avantaj için uğraşılmaz dostum...tiko para 200tl verecen,avantajın 30tl,böyle avantaj olmaz....hava filtresinide yapan yerlerin olduğunu duydum...çıkan eski hava filtresini atmayıp içine yeni filtre yaptırabiliriz....hatta içine yıkanabilir filtre yaptırırsak oh keyfinden filtre edilmez walla :queen:hakan walla hyosource daki parçalar orjinal diye kabul ederek ben oradan sipariş vereceğim.kuralkan hükümdarlığını ilan ettiği için fiyatları kendi belirliyo gibi bişi neredeyse.hava filtresinden en az iki tane alacam 3-4 tane de yağ filtresi alacam.ön fren balatalarını değiştirecem arada ötüyo "cıyık cıyık" diyehem 177 tl ile 210 tl arasında da 33tl fark var.bazı parçalarda bu fark çok artıyor..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------
bu çanta nasıl arkadaşlar?ya bu tarz çanta istiyorum ben..
http://www.amazon.com/gp/product/B0...rd_t=101&pf_rd_p=1072391122&pf_rd_i=346333011
Abi her alıma ne eklersen kargo ücretide artıyor bildiğim kadarıyla.Yoksa yanlış mı biliyorum ne alırsan al 100 tlye yakın mı kargo ödersin tarzında?
Abi benim kafam basmadı bu işi, diyelim çanta aldık 1 tane kargo ücretide atıyorum 30 dolar, 2 çanta alsak 60 dolar mı olucak yoksa 30 dolar mı?
buradaki amerikan üslerine kargosuz ve vergisiz gönderiyorlar..bizde oradan gidip alıyoruz..
Hakan abi, İlker abi, Yasin abi benim daha önce ilanlarda gördüğüm çanta budur.Uzun uğraşlar sonucunda tekrar buldum araya araya Tigerın kırmızı oldugunu hatırlıyordum hayal meyal butun kırmızı tigerlara bakmaya basladım sonunda buldum benim aradığım çanta budur bakın bakalım yakışmışmı sizece bu makineye yorumlarınızı bekliyorum ama benim kararım bunu almaktan yana.
http://www.sahibinden.com/_ozel_olanlara_ozel_-48WQQaXQQ21082660WQQpXQQdisplayitem