yaklaşık olarak bir depo ile 340-350 km falan gitmesi lazım.250 km den önce rezerve düşmesi imkansız gibi normal şartlarda..
canan abi bişi soracam..diyelim ki ben paypal aracılığı ile alışveriş yaptım.ama istediğim ürünler stoklarında kalmamış ve para iadesi yapacaklar.bu iadeyi paypala mı yapıyorlar?benim elime nasıl geçiyo?
hakan hava filtresini nerde kaça aldın??ben 4 yağ filtresi 3 tane de hava filtresi siparişi vermeyi düşünüyorum şu bizim meşhur yabancı siteden...

çok sağol hakancım eğer gittiğin zaman bakarsan çok sevinirim.
yasin hayırlı olsun çantaların.sen benden önce takacağına göre sen resimleri bizimle paylaşırsın.her aşamanın fotosunu çekte öğretici olsun bizden sonraki arkadaşlara da..güle güle kullan dostum..:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------
arkadaşlar biraz önce paypal hesabı oluşturdum.kredi kartımdan 1,94 dolar çekeceklermiş ve ekstrede görünen çekim işleminin kodunu sisteme girince hesap aktif olacakmış ve o çekilen meblağ paypal hesabına geri yatırılacakmış.internette yurt dışından alışveriş yaparken daha güvenli oluyormuş.kredi kartı numarası girmiyormuşuz çünküm.ben biraz geriden takip ediyom bu teknolojik olayları belki çoğunuzun haberi ve hesabı vardır.daha önceden de bahsettiğim gibi dönmeme 10 gün kala hyosungsource'dan alışveriş yapacağım.
Merhabaarkadaşlar.
Sipariş ettiğim parça bu gün itibarı ile elime geçti. Adrese teslim geldi. Hiç bir gümrük olayı ile karşılaşmamam iyi oldu.
İhtiyacı olan arkadaşlar bu siteden gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirler. Bir arkadaş belirli bir meblağdan sonra gümrük biniyor gibi bir şey yazmıştı. Benim aldığım parça 113 TL lik bir parçaydı. Kargo ücretiyle 145 TL ye geldi. Ne kadara kadar gümrük gelmiyor bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olamıyorum.
Artık parçayı takıp denemeye geldi sıra. Haydi hayırlısı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 ----------
Ben ilk yazımda siparişi 05.02.10 yazmışım ama 10.02.10 tarihinde vermiştim siparişi
yani 12 günde elime geçti parça.
genelde 1.000 kmde bir yağ değiştir derler ama 500de değiştirmek bence ideal çunku yağ değil resmen zift gibi oluyor, ilk lkoydugun zeytinyagı gibi olan şey motor çalışsın 10 dakka sonra stop et zift gibi oluyor.
genelde 1.000 kmde bir yağ değiştir derler ama 500de değiştirmek bence ideal çunku yağ değil resmen zift gibi oluyor, ilk lkoydugun zeytinyagı gibi olan şey motor çalışsın 10 dakka sonra stop et zift gibi oluyor.
DeJaVu_91;
dostum 1000 km yerine 2000 km de bir değiştirmek uygundur aslında.normalde 4000 km de bir standart bakımı yapılır ve yağ ile yağ filtresi değiştirilir ve hava filtresi tazyikli hava ile temizlenir.8000 km de bir de hava filtresi değiştirilmesi uygun görülür.evet bence de uygunyağı doldurduktan sonra yağın rengi değişti diye yağı her defasında değiştirirsen yağa da para dayanmaz.yağın akışkanlılığı ve yoğunluğu önemlidir.vs.vs.
yasin çantalar geldi mi?nasıl buldun?bize fotoğraflı anlatımda bulunursan çok sevinirim.
hakan zaten senin normalde de hava filtreni değiştirme zamanın gelmiş dostum.her 8 bin de değiştir üşenmeden.malum filtreler bizim motorların ciğerleri ihmal etmemek gerek..