DIFI CURB BOT Kulalanan arkadaş varmı acaba yorum yapıcak kimse yokmu arkadaşlar
kimse cevap yazmamış
DIFI CURB BOT Kulalanan arkadaş varmı acaba yorum yapıcak kimse yokmu arkadaşlar
Selam millet bende az önce difi marka mont aldım çok güzel ve kaliteli herkese tavsiye ederimmm![]()
Motomax'ın sattığı ürünler genellikle kaliteli, eşime süet bot almıştım, diğer markalarda 300tl olan botu 90'a aldık neredeyse 1,5 yıl oldu 1 tane bile yırtık kesik sökük yok.
Vayy bee demekki ne kadar çok kazanıyorlarmış yorumlarını komik buluyorum, çok kazanıyorlar tabi, bu herşeyde böyle, 20 milyara aldığın motorun fabrikaya 3 milyar maliyeti yok, ticaret bir malı satabildiğin en iyi fiyata satmaktır. Bunun için kimseyi suçlayamazsınız.
Bu mantıkla hayata bakıyorsan bitkisel hayattasın demektir, söylüycen yetkililere ümit yok abi diye, çekecekler fişini.
Yalnız önemli bir hatırlatma daha, alırken çok sıkı kontrol edin, garanti diye bir olayları yok, aldığım schubert kaskın vizörü yolda giderken uçtu, tırnağı kırılmış, sonra kendimde plastik sektörüne yakın olduğum için tasarım hatası notu verdim, nette biraz araştırdım yurtdışında kabul edilmiş bir sorun bu, Türkiye de de çok sık olmuş...
Doğal olarak kaskın iadesini istemem gerekirken vizör istedim.. 30 günden daha fazla bir süre 3 kere kadıköye gitme v.s. en sonunda 100tl olan vizörü 50tl ye verdiler nalet olsun dedim aldım.
Yani aldım 3 gün sonra yırtıldı gider değiştiririm diyorsan açık olmak gerekirse naahhh değiştirirsin, alırken çok dikkatli olun sağına soluna dikişine herbişeyine bakın.
Ve bu fiyata o alt üst tulum ve botu kaçırmayın, üçü hepi topu 550TL, bu fiyata bulmanız imkansız, emin olun karşılığını hayatınız olarak her an geri alabilirsiniz.
Hezimete uğramış durumdayım. Demek bizimkilerin yere göre sığdıramadığı, alacam bi tane dedikleri schubert aslında kısaca "pert"miş.
Alt-üst meselesine gelince üitçe çok sıkışık ama pantolona acayip heveslendim. Üst ü de sonra alacam ama kalmassa da üstü alamassam diye tırsıyorum. Botum zaten güzel. Offf off. Ya slider takılan cırt cırtlı kısmı yeter.:cherry:.
kimse cevap yazmamışbenımde hoşuma gitti ama ... ses seda yok kımseden
kimse cevap yazmamışbenımde hoşuma gitti ama ... ses seda yok kımseden
O aradigin sahis benim. Ducatiyi alinca DIFI botu aldim. Hollanda mali. Acikcasi ben Hollandilarin her seyini severim cunku ekonomik ve guvenli.
Bot oldukca rahat
Iscilik tatminkar ve guzel
Diger tum markalara nazaran botun bilekten ust ayak kismina olan detayi biraz kabaca. Gorsel olarak itici gelsede uzun yolda sisen ayaklariniz icin bir nebze rahatlama imkani.
Korumalari harika kullanilan malzeme cok iyi.
Yururken daha rahat yurumeniz icin yandan kolpcalar ile gevsetebiliyorsunuz.
Uzun lafin kisasi 10 numara ve hic sikayetim yok.
Dainese bot indirimdeydi esime aldik onuda cok ucuz. Esime DIFI ceket aldik oda super cikti.
Motomaxi tebrik ediyorum. Acikcasi artik telefon ile bile siparis veririm. Cok yakin davraniyorlar. Fiyatlar olagan ustu. Antalyada da kendilerini gormek isterim. :cat: