2010 moto fuarında lütfen üzerine oturmayınız!!!

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
test sürüşü olayında herkes hemfikir galiba.

motorun üstüne oturmakla o kadar sürede heves alınır mı tartışılır.
ben ilk motorum oldugunda üstünden inmiyordum. kışın 3-4 derecede eldivensiz biniyordum. ama bu halim hevesim geçene kadar sürdü. hevesim geçince aklımla motosiklet kullanmaya başladım. artık 3-4 derecede eldivensiz motora binmiyorum.

Bırak allaasen halen kurye gibi SS'e biniyosun.:queen:

abi kuryeler yaz-kış bindigi için en iyi korunma yollarını (soguklardan ve darbelerden) onlar bilir diye düşünüyorum. bu yüzden kuryeleri ornek alıyorum. elciklere elini içine soktugun şeyden de taktım. çünkü eldivende avuç içinde problem yok ama parmak uçlarım üşüyor. o şeyi takınca parmak uçlarım da artık üşümez oldu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------

şimdi yarın alp_tunay abi gelir,
benim heves dedigim şey motoru sürme hevesi değil motorun üstüne oturup foto çektirme hevesi, der.
beni rencide eder.
o yüzden heves ile ilgili yazdıklarımı geri alıyorum.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi kuryeler yaz-kış bindigi için en iyi korunma yollarını (soguklardan ve darbelerden) onlar bilir diye düşünüyorum. bu yüzden kuryeleri ornek alıyorum. elciklere elini içine soktugun şeyden de taktım. çünkü eldivende avuç içinde problem yok ama parmak uçlarım üşüyor. o şeyi takınca parmak uçlarım da artık üşümez oldu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------

şimdi yarın alp_tunay abi gelir,
benim heves dedigim şey motoru sürme hevesi değil motorun üstüne oturup foto çektirme hevesi, der.
beni rencide eder.
o yüzden heves ile ilgili yazdıklarımı geri alıyorum.

Bırah abi kimi kandırıyosun regal raptor standında mankene "biraz ileri kayarmısınız, heves ettim arka seleyi test edicem" diyen sen değilmiyin?

Arkadaşım 17dk test mi olur, ne biçim hevesmiş sendekide halen gelmiş konuşuyosun.:farao:

cumartesi sabah gittik erkenden fuara.kimsecikler yoktu.üzerlerinde yazılar vardı saygı gösterdik ve oturmadık.11 de gösteriyi izleyip geri döndüğümüzde herkes bir motorun üstündeydi:farao: biz boşa mı anlayış gösterdik.bende bütçemin yetmeyeceği motorlara bi kere olsun üstüne oturma lüxünü yaşamak için bindim dayanamayıp:cherry:

Valla açıkçası o yazılar beni hiç enterese etmez zaten ne amaçla konduğunu az çok tahmin ediyoruz.
Canımın istediği motora cart diye otururum,kimse bişey diyemez ama demeye çalışan kişiyede gerekli cevabı veririm.
Zaten bilinçli ve kendine güvenli gördüklerine karışmıyorlar.

aYe,
hatta olay birebir boyle gerçekleşti

[YT]x9JX_IvaafI[/YT]

biz yine de sorduk bazı markalarınkine binip görebilir miyiz diye.hiçbirinden olumsuz yanıt almadık:)

oturmayınız yazısını geçtim bi yerde lütfen dokunmayınız bile yazıyordu

bizim türk milletinde görmemiş insanlar var kardeşim
adamlar mecbur o yazıları koyuyolar.motorla alakası olmayıp iş olsun diye
gidenler var.diyorlarki madem teşhir ediyorsun neden elletmiyon
bindirtmiyon falan bunasıl mantık yaa. demek bi defileye gitse
mankene ellemeye çalışcak.. ee öyleya madem teşhir ediyon
elletmen lazım.bumudur yani

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi bu sektör halen bir noktaya gelememiş, tüketicisini tanıyamamış, ne zaman "Emin Arıkoğluysanız Sürtünmeyin" yazarlar o zaman derimki haa bu adamlar müşterisini tanıyor.:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bizim türk milletinde görmemiş insanlar var kardeşim
adamlar mecbur o yazıları koyuyolar.motorla alakası olmayıp iş olsun diye
gidenler var.diyorlarki madem teşhir ediyorsun neden elletmiyon
bindirtmiyon falan bunasıl mantık yaa. demek bi defileye gitse
mankene ellemeye çalışcak.. ee öyleya madem teşhir ediyon
elletmen lazım.bumudur yani

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

defile örneği güzel de :queen::queen:iyide oraya sen elbiseyi görmeye gidiyon.. Mankenleri seçmeye değil.... :queen::queen::queen:
Maksadın üzüm yemek mi bağcıyı öpmek mi.... Senin defile bağcıyı öpmeye giriyor... :queen::queen::queen:

Adamın belki canı çekicek üzerinde bi kaykılayım diycek.... :wiinkk::wiinkk: Bi tarafı şişer sonra... :queen::queen::queen::queen:

Emin oturmasın diye koyuyorlar o yazıları üzerinize alınmayın :p
Sonra adamlar motoru satamaz ellerinde patlar maazallah :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, emin_arikoglu+, ilhan1154

Ahanda geldi.... Adamın arka ceplerinde jilet mi var?..Neden oturtmuyorlar motora?... Ya da zımpara mı takmış arka ceplerine... :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Ahanda geldi.... Adamın arka ceplerinde jilet mi var?..Neden oturtmuyorlar motora?... Ya da zımpara mı takmış arka ceplerine... :mrgreen:

Emin daha profesyonel çalışır, iz bırakmaz.:queen:

Emin oturmasın diye koyuyorlar o yazıları üzerinize alınmayın :p
Sonra adamlar motoru satamaz ellerinde patlar maazallah :queen:

hahahahhahahahahahahahhahaha :D çok yaşa görkem :) patronun ducatiyle bi kaç pozum bile var :p

yok abi jilet devrini geçtik artık steril bistüri taşıyorum :p
hem benim toto zımpara gibi mübarek bindiğimi aşındırıyo :p
Emin daha profesyonel çalışır, iz bırakmaz.:queen:

aynen abi binerim belini incitmem :p

valla arkadaşlar ist.fuara gidemedim,ama pazar günkü gittiğim fuarda kimse üzerine
oturma demedi hatta deneme sürüşü bile yaptım...
IMG_0114-1.jpg

ve hatta stand görevlisi türkü bilenem söyledi benim için...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ellemeden oturmadan nasıl tanıyıp alıcaz motoru diyen arkadaşalr var.

Şimdi diyelimki cebinizde para hazır, gerçektende kafanıozda alacağınız motoru bitirdiniz.

Sıra fuarda canlı canlı ellemeye geldi, e gittiniz standa motorun önünde sıra var :mrgreen:

Ne diyeceksiniz stand görevlisine, indir bunları ben bincem benim param var mı :p

Kafadan motora oturulması yasak olduğu zaman siz gidipde alıcı olduğunuzu belli ettiğinizde bi kaç sayfa önce yazdıklarım geçerli.

Yahu bi benmiyim çömelip motorun ayrıntılarına bakan?

Oturmanın serbest olduu markaların standında hiç bir motoru inceleyemedim. Bırak incelemeyi bazı motorları zor gördüm.

Niye?

Oturma kuyruğu var :mrgreen:

Sadece ziyaretcilerin oturmasına değil, mankelenrin de oturmasına karşıyım ben.

Kalkın motordan kardeşim, incelicem ben. Eğilcem bakcam ayrıntılarına, kurcalıcam.

boy

Fuarın bir amacı vardır. İnsanlar yeni modelleri görmeye gidiyor. Özellikle motor alacaklar veya motorunu yenileyecekler için fuar büyük fırsattır. Markalar yepyeni motorlara zarar gelsin gelmesin insanların rahatça inceleyip, üzerlerine oturacağı hatta test sürüşü yapabileceği yeni modelleri insanlara sunmak zorundalar. Firma standa koyduğu motorları da insanlara satıp üzerine "sahibi vardır, oturmayın" yazısını koymamalıdır. Elinde hiç motor yok mu ki stand motorunu satıyor? Bunlar hikaye.. Açıkçası ben fuardaki bir motoru satın alsam firmaya standdan kaldırmasını söylerim, yazı da yazsanız insanlar bir şekilde zarar veriyorlar. Görüp satın aldığın bir motor artık senindir, kimsenin oturmasına izin vermeyebilirsin ama bu stand motoru olmamalı. Ne yazık ki ülkemizde herşeyde olduğu gibi bu fuarcılık da pek doğru şekilde yapılamıyor. Test sürüşü kesinlikle olmalı diyorum, almak istediğim motorun gazını, tepkisini, frenini, virajını hissetmeden motor almak istemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar