[Bulgaristan - MT]

slm braçetler naptınız ne ettiniz yaaaa..herkes kabuğuna çekilmiş buralarda..hal hatır soran kalmamış pek :(

slm braçetler naptınız ne ettiniz yaaaa..herkes kabuğuna çekilmiş buralarda..hal hatır soran kalmamış pek :(

maalesef biraz öyle oldu mesut.
napravo yazılanları okumaya yetiştiremiyom:pr:
ama olsun böylede iyi bazıbazı yazmak hiç yazmamaktan iyidir dimi.
fuarda da pek bişey yoktu gelmeyenler üzülmesin bende zaten sadece super tenereyi görmeye gitmiştim birkaç ta güzel iki ayaklı makina gördüm iyi oldu:queen:

hareketlendirelim o zaman ortamı

yaza varmı motorla bulgara gitmeyi düşünen arkadaşlar, bende bi enduro olsa hiç düşünmem giderim ama 150 cc ile başıma iş alırım diye çekiniyorum.

Ya arkadaşlar bende geçmiş Schengen vizeleri var bulgara girebilmem için illa ki vize almam gerekiyor mu ? Ya da mutlaka geçerli bir schengen mi olması gerekiyor. 5 günlük transit hakkı var diye biliyorum schengene

Selam bradçetler bu sene temmuz ayında mekodonya ya motorlarla gezi var gelmek isteyene kapımız açık. Motor farketmez . Geçen sene bız stara zagora da kı zbordan sonra 150 lik cbf ile 2 kişi romanya bükreşe gittiler. Sadece niyet meselesi insan gicem dedimi heryere gider .

gezi

inşallah gideriz bulgara motorlarla herkesin işi aynı anda uyarmı bilmem.madddiyat elverirse heryere gidilir neden olmasın ucuz benzin kullanmanın zevki başka olur.bu benzin fiyatları bizi iflas ettirmezise yaza kadar.kim gezmek istemez imkanlar el verdikten sonra.

Son düzenleme:
Selam bradçetler bu sene temmuz ayında mekodonya ya motorlarla gezi var gelmek isteyene kapımız açık. Motor farketmez . Geçen sene bız stara zagora da kı zbordan sonra 150 lik cbf ile 2 kişi romanya bükreşe gittiler. Sadece niyet meselesi insan gicem dedimi heryere gider .

alıcan olsun sunay, bu taş bana ha, düşersin elime :p

Selam arkadaşlar 14 mart pazar günü öglen profilo alışveriş merkezinde bulgaristan göçmeni arkadaşlarımızla bovlik oynuycaz gelmek isteyen olursa bilginiz olsun.

düşmeyiz bate merak etmesen yanıma ugramıyorun artık hayrola bizim tarafa işin düşmüyormu
doğuru alper bi kurye daha alındı şirkete bana pek düşmüyo artık oralar.

Ya arkadaşlar bende geçmiş Schengen vizeleri var bulgara girebilmem için illa ki vize almam gerekiyor mu ? Ya da mutlaka geçerli bir schengen mi olması gerekiyor. 5 günlük transit hakkı var diye biliyorum schengene
evet arkadaşım aynen geçerli shengenin varsa tranzit geçiş yapabiliyon ama 3 gün veriliyo beş değil 5 gün bulgar pasaportunla yabancı plaka araçlaçla geçiş yapacağın zaman veriliyo yani tırla demek istedim

makedonya kaç km acaba git gel?

sunay senin ordan makadonya skopie yani 700km.olması gerekiyo ben istanbuldan gitmiştim tırla 850km.topladı gidiş sadece ona göre yap hesabını ama tavsiye etmem hıyar makedonlar türk plakalara cezaa yazmaya bayılıyo ama bulgarca konuştunmu tolerans oluyo.
orda hız sınırı otobanda 70 natsionalda 60km.ona göre git.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar