[Gaziantep - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ali Aydemir hayırlı olsun can arkadaş...Sorumlulukta sana yakışır ..Tebrik ederim..Şu 900 lük makinayı bir bitirip satsakta bi tane Racing alsak o zaman gelsin asfaltın kokusu...Şimdi motora binmeyi bile canım istemiyor..görüyon halimi..

Mersin İl Temsilcisi
21/02/2010 tarihinde bana ve eşime göstermiş olduğunuz olağanüstü misafirperverlikten ötürü

aydemir kardeşim ve sabri usta başta olmak üzere tüm Gaziantep Mt ye teşekkür ederiz...

Gaziantep İl Temsilcisi
21/02/2010 tarihinde bana ve eşime göstermiş olduğunuz olağanüstü misafirperverlikten ötürü

aydemir kardeşim ve sabri usta başta olmak üzere tüm Gaziantep Mt ye teşekkür ederiz...

Sevgili dost güzel insan seninle tanişmak tan mutluluk duyduk :rendeer::rendeer:

Ayrıca bizi ziyaret etmekle bizi onurlandırdınız şeref verdınız ne mutlu bize..

aydemir,hayırlı olsun kardeş...
ayntepe çıkarma mı yapsak ne,il sorumlusunu hayırlar fıstıklı sarma yer geliriz...:)

Gaziantep İl Temsilcisi
Günaydın Gaziantep MT.....:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Sevgili dost teşekürederim öncelıkle buyurun gelin başimizin üstünde yeriniz var bizim kapımızda soframızda her zaman acıktır..:cat::cat::cat:

aydemir,hayırlı olsun kardeş...
ayntepe çıkarma mı yapsak ne,il sorumlusunu hayırlar fıstıklı sarma yer geliriz...:)

abiler merhaba 18 ıme gırdım a2 mı aralıkda aldım şımdı yaza dogru ıyı bır makina alacagım sizce tournrıg tıpımı super sport tıpımı
honda dn01 alacagım inş hem spor hem tour nasıl sizce sport olarkda dusundugum cbr600
işde onemlı olan para durumumu goz onune alacagım
r_tduqoldimc9uzmeq2d31.jpg

ali abicim hyırlı olsun il temsilciliğin inşl. güzel organizasyonlarla bomba gibi bir ekip daha kurulacaktır (tabi organizasyonlarda baya bi tecrübem var yani abi ama nasıldı) ayrıca fuar alanında beni üyelerime karşı mahcup etmediğin için sana sonsuz teşekkür ederim abicim şunuda belirteyim üyelerimin hepsinin selamı var onlarda sana teşkkür ettiler abi bu arada ordan motor alan bile olmuş haberimiz olmadan :=):cherry:
saygılar bizden....(gaziantep elektrikçiler odası adına teşekkürü bir borç bilirim )

Ali abi öncelikle il temsilciliğin hayırlı uğurlu olsun. Malesef ameliyat(dizde ön çapraz bağ ve menüsküs) olduğum için motor ve daha risk taşıyan sporlar belli bir süre yasak. İnş fizik tedaviden sonra düzelmeler olursa tekrar başlarım. Herkese selam kendinize iyi bakın aeo

Gaziantep İl Temsilcisi
ali abicim hyırlı olsun il temsilciliğin inşl. güzel organizasyonlarla bomba gibi bir ekip daha kurulacaktır (tabi organizasyonlarda baya bi tecrübem var yani abi ama nasıldı) ayrıca fuar alanında beni üyelerime karşı mahcup etmediğin için sana sonsuz teşekkür ederim abicim şunuda belirteyim üyelerimin hepsinin selamı var onlarda sana teşkkür ettiler abi bu arada ordan motor alan bile olmuş haberimiz olmadan :=):cherry:
saygılar bizden....(gaziantep elektrikçiler odası adına teşekkürü bir borç bilirim )

ne demek mustafacıgım yardımcı olmak fazıfemız sagolsum MT ailesı sizi içeri almak için çok ügraştılar yangın kapısı bile acıldı..

Bizde öyle çakma yalancıktan dosluklar olmaz bizim doslumuz adam gibi dosluklardır...:cat::cat:

Günaydın Gaziantep MT
günaydın arkadaş
Ali abi öncelikle il temsilciliğin hayırlı uğurlu olsun. Malesef ameliyat(dizde ön çapraz bağ ve menüsküs) olduğum için motor ve daha risk taşıyan sporlar belli bir süre yasak. İnş fizik tedaviden sonra düzelmeler olursa tekrar başlarım. Herkese selam kendinize iyi bakın aeo

Çok geçmiş olsun yahya üzüldüm inan acıl şifalar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar