Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
g.antep mt ye yakışır bi gezi ve paylaşım olmuş,tebrikler hepinize.
slm arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım aydemir abi sağolsun inş bir gün tanişiriz ..
Bu arada haberiniz olsun çok buyuk bir organızasyon planlıyor ali abi bildigim kadarıyla bir şampiyonu antebe getirecek çalişmaları var fuardan sonra bellı olacak hadi hayırlısı.....
Hemen yazdınmı buraya cadır:
r:
r:
r:
Evt arkadaşlar süper bir organızasyonla geliyoruz öyle 100 motor 200 motor degil şow yapacgız şow ama çakma şow degil:queen::queen::queen:
havalar isınsın buraya gelecek olan arkadaş kendı programına baksın fuarda bunu konuşaçagız o arkadaşla sonra tarıhı netleştırrız arkadaşlar hazır olun :queen::queen::queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce:
Hemen yazdınmı buraya cadır:
r:
r:
r:
Evt arkadaşlar süper bir organızasyonla geliyoruz öyle 100 motor 200 motor degil şow yapacgız şow ama çakma şow degil:queen::queen::queen:
havalar isınsın buraya gelecek olan arkadaş kendı programına baksın fuarda bunu konuşaçagız o arkadaşla sonra tarıhı netleştırrız arkadaşlar hazır olun :queen::queen::queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce:
ali fura biz den 8 kişi gidiyoruz 27 sabah çıkıyoruz ucakla öyleye ordayız tekrar dönuş pazartesi sabahına orada aynı gün olursak buluşalım beraber gezeriz heb beraber
ok
ali abi ben 26 - -27-28 şubat istanbul tuyap fuar merkzinde olucam orda buluşalım ok. telefonla beni arayın abi
ali abi ben 26 - -27-28 şubat istanbul tuyap fuar merkzinde olucam orda buluşalım ok. telefonla beni arayın abi
günaydın abla ama gec gordumali abi il sorumlusu olmus Hayırlı olsun ali abi bu arada:rendeer::rendeer:
Aydemir tebrik ederim ...:rendeer: