MotoPlus Motosiklet Fuarı 25-28 Şubat 2010

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Elimde 10 tane VIP giriş davetiyesi kaldı.
Yarın yani 25 subat persembe saat 10:00 - 13:00 arası VIP açılışına gelmek isteyenler bana ulaşsın

Walla çok heyacanlıyım:D Hem sizleri görecem hem Motosikletleri İçim içime sığmıyooo :D Mutluluk dedikleri bu olsa gerek.. :)

kadıköyden en kolay nasıl gidebilirim arkadaşlar fuara ? ilk defa gidicem, aracım yok ve avrupa yakasını hiç bilmiyorum. şimdiden teşekkürler.

1-2 foto ekleyimde fuar hazırlıklarından heyecan olsun size...:p az sonra...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------

ben gene yokum:salut:

sen varsan ben fuarda yokum arkadaş...:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------

Son düzenleme:
gel bakalım paşam...makinan muhtemelen 0 km de...:p

Hacı bana giriş çıkış serbest...:) siz davetiyelerle uğraşadurun...:cherry:

Valla pazar günü ben hanımla geleceğim fuara..Kendisi motosikletime hiç(!) binmemiş birisi..Ona camiayı sevdirir ve bindirirsek motora daha birşey istemem..
Niye anlattım bunu? Özel muamele isterim seni görünce orada..Madem ev sahibisin :mrgreen: (baksana bana bilet soran olmaz vs diyon..) Vallaha bak ciddiyim :) :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
.............

Son düzenleme:
bende pazar gelmeyi planlıyorum.mete abi sen ne zaman gelcen görüşelim :)

Valla pazar günü ben hanımla geleceğim fuara..Kendisi motosikletime hiç(!) binmemiş birisi..Ona camiayı sevdirir ve bindirirsek motora daha birşey istemem..
Niye anlattım bunu? Özel muamele isterim seni görünce orada..Madem ev sahibisin :mrgreen: (baksana bana bilet soran olmaz vs diyon..) Vallaha bak ciddiyim :) :p

valla hacı yakamda kartla artiz artiz deli divane gibi gezinip durcam...:p yengeyide motor hastası yapcan sonra bende gelem gezem edem der dır dır eder evde bulanşık çamanşır birikir...:p abi ben havalimanında çalışıyorum zaten boş olduğumda girip arkadaşa bakıp çıkıcam...:queen:

bende pazar gelmeyi planlıyorum.mete abi sen ne zaman gelcen görüşelim :)

kanka valla bi söz vermiyim şimdiden...ya nasip...iznimi kullandım bakalım nasıl arazi olucam...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar