kısmen abi, sertimizde var yumuşağımızda elhamdülillah![]()
doğrudur..:queen:
kısmen abi, sertimizde var yumuşağımızda elhamdülillah![]()
Yozgat yerköy e gittim geldim..ne ybr yi mi beğenmiyosun..hızır ustanın ve oğlu Hakanın ve metin ustanın tamam çok iyi dediği 2005 orijinal japon malı mı beğenmiyorsun..arkadaşlar duydunuz mu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------
:cat: Yozgat gidiş geliş 350 km demek istedim.
Zaman çok değişti..
Yazın sakın falan Fıratla uzun yola çıkma haa... Burnndan gelmesin..Dakka başı bir arıza çıkarır motoru... :cat::cat::cat:
O yüzden hiç denemedi uzun yoluda yanına adam arıyor..Motoru kamyona yükleyecek...:queen::queen:
Yazın sakın falan Fıratla uzun yola çıkma haa... Burnndan gelmesin..Dakka başı bir arıza çıkarır motoru... :cat::cat::cat:
Fırat senin yüzünden yeni zincir aldım..Zincirim yalama dolama oldu..Sakın sende böyle yapma...
ben her zaman yapıyom abı :cat::cat:
sen becerıksızsen ben napayım...:farao::farao::queen::queen:
sana elın tornavıda tutuyosa yaparsın dedım...demekkı tutmuyomus....:farao::farao::queen::queen::queen::queen:
ben her zaman yapıyom abı :cat::cat:
sen becerıksızsen ben napayım...:farao::farao::queen::queen:
sana elın tornavıda tutuyosa yaparsın dedım...demekkı tutmuyomus....:farao::farao::queen::queen::queen::queen:
alpayyuce alpayyuce! danışmadan bekleniyorsunuz!!
nerelerdesin sen hoca??
bırak leyn. tırt!
ula gelse gelse fırat gelir dedik dün ahada enduromania şahit. fıratta tırtımış :queen:
Bakıyorum sende akşama doğru saldırgan olmaya başladın....:queen: desenki ya ben anlatamadım.. Beceriksiz filan ağır oluyor..:farao: ben geçen gün arka balataları değiştirmiş adamım..
be hey mübarek, bu hafta fuardayız haftaya yapaydın!
var mı istanbuldan bişey isteyen?
bakalım bakalım. telefonlaşırız.
abı yagmurda iş yerıne geldım..ıslandım...gerı hacettepe kavsagına gıttım 15-20 dk bekledım kısme gelmedı...ama nasıl ıslandım orda...ee o halımle bıde emok amı gıdeyım...yaw kardesım onların da her etkınlıgınde her ne hıkmetse yagmur kar yagıyo:silent::silent:
abı bu hafta gönlunuzu alırım...sızı guzel bı yere göturecem:wiinkk:...sucuk yapacahuk...:cat:
carsamba persembe bı olsunda....hava durumuna göre kesın sölerım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------
arka balatalrı degıstırıyon...bı yag degıstırmek ve fara bı swiç baglamak ıcın benım yanıma gelıyon öle mıı :queen::queen::queen:
aha bu yuzden gelmedımVallaha yağmurluksuz gittik o yağmurda çamurda...
Enduro aşkına...
Sağ salim git gel abi.
Unutmadan söyleyeyim,bi cetvelle çizgili defter alırsan...
Fırat çalışsın biraz...
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 ----------
Vallaha ne yalan söyleyeyim,gelirse bi Fırat gelir gerisi yalan olur dedik.Gözlerimiz seni aradı.
abı bundan önce yazdıgmı tam okumadın sanırım....o ıslanmalar bahane...:queen::queen::queen::queen:Canın sağolsun,iyi etmişsin tabi.
Daha da ıslanıp hasta olmanın lüzumu yok.
Telefon olsa arardık da,geçti artık...
Bi telefon,şak diye gelirdin ama,ona gönülden inanıyorum.
Millet motora binemezken karda çamurda binen adamsın,
O yüzden çok umutlanmıştık da...
Neyse artık...
Fatih abi getirirse bi cetvel,çalışırsın...:cherry:
OVVVVVVVVVVVVVVVV.....
Jeton geç düştü bende...
Yorumsuz.
(Sözü büyüklere bırakıyorum,ortalık karışacak gibi hafiften)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------
Muhabbete daldık,Selamı eksik ettik kusura bakmayın.
Herkese Selam olsun,
Ben Hasan,doğma büyüme Ankara'lıyım,26 yaşındayım,küçüklüğümden beri kaçırabildiğim motorlarla bir iki tur atardım,aileden gizli aldığım falan da oldu...
Yaklaşık bir senedir Ehliyetli ruhsatlı ve koruma ekipmanlarımla,doğru tekniklerle motosiklet kullanmaya başladım.
Mekaniğe önem veririm,makinam tıkır tıkır saymazsa rahat etmem...
Önemli olan iç güzelliği diyenlerdenim yani...
Saygılar.