Kıza bakarken !!! :)

selcugumu benimi:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------

dogru len ben yanagından öpmek için tabureye cıkıyorum:mrgreen::queen:

abi ama maşallah bacagım kadar boyunla beni kaldırabiliyorsun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------

dila kelle ilgilendiğin için teşekkür ederim :queen::cat:

ne demek en büyük zevkim milletle ugrasmak :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

Dürtmene bağlı.:p

sen sus yengeye şikayet ederim :queen:

deli mavili, alp_tunay, whampir19, JeopardY, avkan65, DNGe, CTRLALTDEL, freed0m, jamiroquai, dKonuyu Toplam 17 Üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) elicocuk61, hanedan12, peoples, emrello
millet kitlenmiş konuya okuyor okuyor :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok fırsatı kalmadı ben gazladım:queen:

AT benimle drag mı yapmak istiyordu acaba:queen:

Atı gözü yaşlı bıraktın yani..... :p:p:p Depresyona girip teselliyi kamyon şöförlerinde aramasın sakın?..... :queen::queen::queen::queen::queen:
Yok aga bu motorcular tırt deyip?.... :queen::queen::queen::queen:

kız gülerek geldiğine göre kelebek sandı seni galiba :queen:

:queen::queen::queen:

hakan abi o günkü korkuyu yarış pistinde yaşasam 10. sıradan kalken ben birinciliğe otururum::winkwink

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 ----------

Selçuk bir topiğin daha Hit oldu hadi bakalım hayırlısı.:queen:

daha ne maceralar var bende:cat:

hhaha:mrgreen: ama Atlar iyidir ya benim en son buluşmam geçen yaz olmuştu. Şile sofularda roman bir abiden kiralamıştım çok güzel ve bakımlıydı, adıda Cansu'::140:: ilk defa binmeme rağmen dört nala bile koşturdum yani o gün akşama akşama kadar kovboy gibi gezdim ormanlarda ,Motosikleti bile unuttum yani o derece tavsiye ederim :cherry:

Son düzenleme:
kız gülerek geldiğine göre kelebek sandı seni galiba :queen:

at ve kelebegi aynı konuda konusmak hic iyi seyler düsündürmüyor :queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 ----------

deli mavili, alp_tunay, whampir19, JeopardY, avkan65, DNGe, CTRLALTDEL, freed0m, jamiroquai, dKonuyu Toplam 17 Üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) elicocuk61, hanedan12, peoples, emrello
millet kitlenmiş konuya okuyor okuyor :cat:

ben ve hayranlarım :queen::queen::queen:

abi ama maşallah bacagım kadar boyunla beni kaldırabiliyorsun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------

ne demek en büyük zevkim milletle ugrasmak :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

sen sus yengeye şikayet ederim :queen:
boy yoksa kuvvet var canım naim süleyman ogluda kendi katının 3 katını kaldırıyordu biliyorsun:queen:

:) cadde deki atlara dikkat etmek lazım, onların başka versiyonları da var...

havada biraz karanlıksa 3 yaş ingiliz kısrağı sandığın , aygır çıkabilir;)

:queen:

:) cadde deki atlara dikkat etmek lazım, onların başka versiyonları da var...

havada biraz karanlıksa 3 yaş ingiliz kısrağı sandığın , aygır çıkabilir;)

:queen:

hahahha onlar yol kenarında duruyorlar sesleri maşallah borozan gibi birde dillerinin altında jilet var :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar