iyi o zaman bende ön tekeri tubless yaptırayım..Ne gerek var..
Debriyaj balatasının bitmesi nasıl anlaşılır...?
Debriyaj balatasının bitmesi nasıl anlaşılır...?
Benim rölanti 1 in altında idi 1 yaptım..daha da yükseltiyim mi?
Sanki gerekiyor gibi..?
1.000 devir az bence yükseltseniz iyi olur.
Yamaha kullanıcı kitabcığında 1.300 - 1.500 devir arası yapın deniyor. Ben 1.300 devirde tutuyorum yaz kış.
Soğuk çalıştırma ve stop sorunu yaşıyorsanız bence 1.500 devire kadar çıkarmanızda fayda var.
Stop sorunu olmuyor pekte soğuk çalıştırmada biraz zorlanıyorum..
Bide yavaşlamak gerektiğinde, 1 kadar iniyormusunuz? :bounce:
Vites evet....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
irc ler 60 Tl c.varında sanırım..www.rialli.com bak istersen...
debriyaj balatası bittiğini anlamak için sanırım biraz dikkatli olmak yeterli olur.
kalkışlarda fırlama hareketini yapmıyorsa, yokuşta kalakarken çok silkeleme yapıyorsa, ikinci viteste bağırdığı halde hızı değişmiyorsa... sanırım balatada sorun aramak gerekir.
yine de en son ustaya danışmak ve göstermek iyi olur. gerçi insan kendi motorunun en iyi ustası olmalıdır. çünkü doktorlar hastalığın hikayesine çok önem verirler siz de motorunuzun hikayesini en iyi bilenlerden olmalısınız ki problem olduğunda çözüme nereden gideceğinizi bilesiniz.
(bayağı ahkam kesmişim yahu :cherry: yeter değil mi ama)
Vites evet....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
irc ler 60 Tl c.varında sanırım..www.rialli.com bak istersen...
ırc ön arka tubeless lastiklerimi toplam 85 tl ye satın aldım. izmir çankaya dan.
Çok iyi almışsın güle güle kullan...Ancak üretim tarihi yeni mi?:bounce:
Peki sende mi sonradan tubeless yaptırdın ön teker.?
@serdarmert
Benim CBF ile ne alıp veremediğin var yahuGayet memnunum motorumdan.
Ama şu YBR'nin enjeksiyonlusu gelsin bi kullansın millet. Yorumları alalım. Bi test sürüşüne çıkalım. Ondan sonra düşünürüz. Ama şu hali ile değişmem.
Her takip ettiğimiz topiğin motoruna sahip olsaydık garajda yer kalmazdı :mrgreen:
boşuna beklemeyin, yeni ybr ler gene euro3 normunda karbüratör beslemeleli. ana bayiye sordum.:farao::farao:
tüh boşuna sevindik ya 2 litre yakacaktı 100 kmde:queen::queen::queen:
He valla.. Sonu yok bu işlerin...2010 model alan var mı? Rölantide stop etme sorunu varsa bence onu çözsünler..:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------
Paşalar, şimdi ön tubless yapılıyor..Sadece sibob değecek..tamam..
Ben yapıverem be yahuu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
cbf lerde stop etme sorunu yoktur herhalde..?
Bu topik çok hareketli değil...?
Metal kısımları neyle parlatıyorsunuz...? Bari buna cevap verin... Bi daha ki sefere kız adı seçecem nickimi bak o zaman..sen gör...:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------
[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vOpr5jOF57c&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vOpr5jOF57c&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]
:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------
Sziden öğrendim derim bende.. Bu şarkıyı ybr cilere gönderiyorum...Hadi paşalar...dansa..:queen::queen::queen: