[Adana - MT]

Slm Adana MT li Agabilerim Kardeşlerim. Konu motosiklet dısında ama yinede yazacam. 1998 model 1.400 benzinli kangoom var. Suan motor arızasından dolayı cok fazla yakıyor. Acilen motoru yaptırmam gerekecek ama Mersinde tanıdıgım bir usta yok. Sizden ricam bana tavsiye edebileceginiz, İşinin ehli yaptıgı işin arkasında olan iyi bir usta varmı.? Ayrıca olurda yaptırmaya karar verirsem (Maddi imkansızlık nedeni ile karasızım) Odemelerde de bana kolaylık saglayabilirmi... Simdiden tesekkürler... İyi akşamlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi gelecer,ekip yeni dağıldı güzel bir geceydi teşekkürler,

gezginim ben yardımcı olamıyacağım çünkü arabam yokki tamircim olsun,ama motor dersen her şeyi sağlarım

Günaydın arkadaşlar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:55 ----------

Slm Adana MT li Agabilerim Kardeşlerim. Konu motosiklet dısında ama yinede yazacam. 1998 model 1.400 benzinli kangoom var. Suan motor arızasından dolayı cok fazla yakıyor. Acilen motoru yaptırmam gerekecek ama Mersinde tanıdıgım bir usta yok. Sizden ricam bana tavsiye edebileceginiz, İşinin ehli yaptıgı işin arkasında olan iyi bir usta varmı.? Ayrıca olurda yaptırmaya karar verirsem (Maddi imkansızlık nedeni ile karasızım) Odemelerde de bana kolaylık saglayabilirmi... Simdiden tesekkürler... İyi akşamlar...

Benim tanıdığım bildiğim yok :pale:

Gunaydın Adana MT. Az bulutlu bir gune başlamış olduk..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 ----------

herkeşe iyi gelecer,ekip yeni dağıldı güzel bir geceydi teşekkürler,

gezginim ben yardımcı olamıyacağım çünkü arabam yokki tamircim olsun,ama motor dersen her şeyi sağlarım

Onemli degil abi. Mutlaka bi tanıdıgı olan vardır. Mesajım gerilerde kalmasın. Herkes gorsun yeter..

(Benimki de iş mi yahuuu. Motor sitelerinde araba ustası arıyorum) 40 yıl dusunsem boyle bişi yapacagım aklıma gelmezdi..

Son düzenleme:
Akşamki toplantıya katılamayanlar için bir kaç poz resim çektik, süper eğlendik ya :mrgreen:

10022010091.jpg

10022010092.jpg

10022010093.jpg

10022010094.jpg

10022010095.jpg

10022010096.jpg

10022010097.jpg

10022010098.jpg

10022010099.jpg

10022010100.jpg

10022010102.jpg

10022010103.jpg

10022010105.jpg

Böyle hava atacağını bilsem akşam bende foto çekerdim ciğerim :queen:

Niye çekmedin canım:silent::silent::silent:....Haftaya gelme de bak ben senin fotonu nasıl çekiyorum gör....

Bu arada dün akşam , önümüzde ki hafta farklı bir mekanda toplanma kararı aldık.....Yer belli olunca buradan sizlere duyuracağız....Güzel bir geceydi katılan va katılmayan tüm dostlara teşekkürler....:rendeer:

Niye çekmedin canım:silent::silent::silent:....Haftaya gelme de bak ben senin fotonu nasıl çekiyorum gör....

Bu arada dün akşam , önümüzde ki hafta farklı bir mekanda toplanma kararı aldık.....Yer belli olunca buradan sizlere duyuracağız....Güzel bir geceydi katılan va katılmayan tüm dostlara teşekkürler....:rendeer:

sen mekanı söyle biz geliriz :cat::cat::cat:

Nesini beğenmediniz mekanın da değiştiriyorsunuz :silent:

Konu guncelll... Gerilerde kalmasın... Tum Adana MT ye ulaşsın.. (Sanki cok onemli bir bilgi.) :p:p:p

adana mt ye eski çmsk lı dostunuzdan selamlar.bugun otokoç ford servisine gelen hüseyin bey ile tanıştık.sizlerden bahsetti ve siteye davet etti.en yakın zamanda eşimle birlikte sizlerle tanışmak dileğiyle.

adana mt ye eski çmsk lı dostunuzdan selamlar.bugun otokoç ford servisine gelen hüseyin bey ile tanıştık.sizlerden bahsetti ve siteye davet etti.en yakın zamanda eşimle birlikte sizlerle tanışmak dileğiyle.

Sevgili huseyin kardeşim seni aramızda görmekten memnun oluruz en kısa eşinizle birlikte zamanda bekliyoruz....:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar