bu kaktüs kafe beyaz evlerin ordakimi ? malum yabancıyız biraz
Çatalan köprüsünü geçmeden hemen köşe başında :cat:
bu kaktüs kafe beyaz evlerin ordakimi ? malum yabancıyız biraz
Slm Adana MT li Agabilerim Kardeşlerim. Konu motosiklet dısında ama yinede yazacam. 1998 model 1.400 benzinli kangoom var. Suan motor arızasından dolayı cok fazla yakıyor. Acilen motoru yaptırmam gerekecek ama Mersinde tanıdıgım bir usta yok. Sizden ricam bana tavsiye edebileceginiz, İşinin ehli yaptıgı işin arkasında olan iyi bir usta varmı.? Ayrıca olurda yaptırmaya karar verirsem (Maddi imkansızlık nedeni ile karasızım) Odemelerde de bana kolaylık saglayabilirmi... Simdiden tesekkürler... İyi akşamlar...
herkeşe iyi gelecer,ekip yeni dağıldı güzel bir geceydi teşekkürler,
gezginim ben yardımcı olamıyacağım çünkü arabam yokki tamircim olsun,ama motor dersen her şeyi sağlarım
Böyle hava atacağını bilsem akşam bende foto çekerdim ciğerim :queen:
Niye çekmedin canım:silent::silent::silent:....Haftaya gelme de bak ben senin fotonu nasıl çekiyorum gör....
Bu arada dün akşam , önümüzde ki hafta farklı bir mekanda toplanma kararı aldık.....Yer belli olunca buradan sizlere duyuracağız....Güzel bir geceydi katılan va katılmayan tüm dostlara teşekkürler....:rendeer:
Bu arada dün akşam , önümüzde ki hafta farklı bir mekanda toplanma kararı aldık.....Yer belli olunca buradan sizlere duyuracağız....Güzel bir geceydi katılan va katılmayan tüm dostlara teşekkürler....:rendeer:
Nesini beğenmediniz mekanın da değiştiriyorsunuz :silent:
beğenmemek değil mesele, mesele mükkemeli aramak![]()
Slm Adana MT li Agabilerim Kardeşlerim. Konu motosiklet dısında ama yinede yazacam. 1998 model 1.400 benzinli kangoom var. Suan motor arızasından dolayı cok fazla yakıyor. Acilen motoru yaptırmam gerekecek ama Mersinde tanıdıgım bir usta yok. Sizden ricam bana tavsiye edebileceginiz, İşinin ehli yaptıgı işin arkasında olan iyi bir usta varmı.? Ayrıca olurda yaptırmaya karar verirsem (Maddi imkansızlık nedeni ile karasızım) Odemelerde de bana kolaylık saglayabilirmi... Simdiden tesekkürler... İyi akşamlar...
beğenmemek değil mesele, mesele mükkemeli aramak![]()
Eveeeeeeeeeeeeet...işte olay bu ....en mükemmeli bulmak adına arayışlarımıza başladık.....beğenmediğimiz bir şey yok her şey çok güzeldi...:queen:
adana mt ye eski çmsk lı dostunuzdan selamlar.bugun otokoç ford servisine gelen hüseyin bey ile tanıştık.sizlerden bahsetti ve siteye davet etti.en yakın zamanda eşimle birlikte sizlerle tanışmak dileğiyle.