MotoPlus Motosiklet Fuarı 25-28 Şubat 2010

dergilerin hepsi motoron, motorbike zaten her sene şubat veya ocak(fuar tarihine göre) sayılarında veriyor. sormaya gerek yok.

karizmatik rümuzumu hoşaf etmişiniz ayıptır.
ayarlayın bu işleri, "malik-i mahlas ül tiger"in gül cemalini görelim fuarda.
ev sahabı olarak bi meyveli meşrubatını içelim.

karizmatik rümuzumu hoşaf etmişiniz ayıptır.
ayarlayın bu işleri, "malik-i mahlas ül tiger"in gül cemalini görelim fuarda.
ev sahabı olarak bi meyveli meşrubatını içelim.

çok geriye sarmışın ileri al biraz:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

kuvvet macunu olsada yisek

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
meşrubat sponsorumuz halis abidir.
biz muhabbetin sponsoruyuz :p

arkadaşlar fuar davetiyesi 30 lira gibi birşeymiş duyduğuma göre; haliye öğrenci bütçemle yol-konaklama-yemek vs. gibi giderlerim varken fuara 30 lira veremem.

elinde fazla davetiye olan varsa benimle paylaşabilir mi? ya da daha ucuza davetiyeyi ne kadara temin edebilirim? bu dergiler vs. ne kadardır?

arkadaşlar fuar davetiyesi 30 lira gibi birşeymiş duyduğuma göre; haliye öğrenci bütçemle yol-konaklama-yemek vs. gibi giderlerim varken fuara 30 lira veremem.

elinde fazla davetiye olan varsa benimle paylaşabilir mi? ya da daha ucuza davetiyeyi ne kadara temin edebilirim? bu dergiler vs. ne kadardır?

biznie burda bekliyoz
sırayı bozma hacıı kaynak olma hemen :mrgreen:

30 lira bilet parası çokmuş yaa ama neyse gideceğiz bir yolunu bulup bu fuarı kaçırmayı istemiyorum mt olarak gidilecekmi

motorbike dergisinden fuar bileti çıkmıyormu?

merhaba arkadaşlar,
geçenlerde motorbike dergisinin şubat sayısını aldım, üzerinde Motoplus fuar bileti hediye yazıyordu. dergi poşette olduğu için bakındım ama görünmüyodu heralşde derginin arasına koydular dedim, fakat eve gittim içinden çıkmadı. motoron dergisi aldım birde ondan bilet çıkmıştı halbuki.
bende mail attım motorbike dergisine cevap alamadım henüz. acaba anadoluya dağıtılmıyormu biletler diye veya bilet çıkmıyorda göndereceklermi, yoksa hileli bir reklemmı çözemedim.
şunu sormak istiyorum motorbike dergisi alıpta içinden bilet çıkan varmı yada çıkmayan, birde hangi şehirden satın aldınız.
umarım cevaplayan arkadaşlar olur teşekkür ederim...

merhaba arkadaşlar,
geçenlerde motorbike dergisinin şubat sayısını aldım, üzerinde Motoplus fuar bileti hediye yazıyordu. dergi poşette olduğu için bakındım ama görünmüyodu heralşde derginin arasına koydular dedim, fakat eve gittim içinden çıkmadı. motoron dergisi aldım birde ondan bilet çıkmıştı halbuki.
bende mail attım motorbike dergisine cevap alamadım henüz. acaba anadoluya dağıtılmıyormu biletler diye veya bilet çıkmıyorda göndereceklermi, yoksa hileli bir reklemmı çözemedim.
şunu sormak istiyorum motorbike dergisi alıpta içinden bilet çıkan varmı yada çıkmayan, birde hangi şehirden satın aldınız.
umarım cevaplayan arkadaşlar olur teşekkür ederim...

merhaba bende motorbıke dergısı aldım içinden 3 adet davetiye çıktı.Belki fuar istanbulda diye anadoluyo dağıtmamışlar olabilir ama saçmalık bence :farao:

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
ben ayın 25 de mutlaka fuarda olacağım siteden gitmek isteyen anadolu yakasında oturan arkadaşlarla buluşma yeri harem iskelesi olsa çok iyi olur ordan hep beraber gelecek arkadaşlarla,gideriz tabi o gün müsait, vakti olan arkadaşlara duyrulur, sabah saat 10-00 da haremda iskelesinde buluşmak üzere derim....

Son düzenleme:
mt katılıyorsa standı nerelerdedır gecen senekı yerındemıdır arayıp ta bulamazsam uzulurum:D

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
MT STANDI 11. SALONDA
11. salon fuar giriş çıkışlarının yapılacağı salon olup standımız girişin sağında vestiyer bölümünün yanında olacaktır.

Fuarda görüşmek üzere...

mtfuar.jpg

Fuara katılacakların dikkatine
Fuar Ziyaret Saatleri:

25 Şubat 2010 13:00 / 20:00
26 Şubat 2010 10:00 / 21:00
27 Şubat 2010 09:30 / 21:00
28 Şubat 2010 09:30 / 19:00

Çarşaba vip davetiyesi olup fuar açılışına gelecekler için.
VIP Davetiyeler 25 Şubat çarşamba 10:00 / 13:00
arasında geçerlidir.

MT yi tarif etmek bu fuarda çok kolay...Veestiyerin yanı derseniz kolaylıkla anlaşılır...:p

Moderatör tarafında düzenlendi:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
MT yi tarif etmek bu fuarda çok kolay...Veestiyerin yanı derseniz kolaylıkla anlaşılır...:p

Reklam yapmak yasak hadi canım. :cherry: Mesajın düzenlendi.
Lütfen forum kurallarına uyalım:wiinkk:

Skul sana indirim mindirim yog...::evil::::blusssh:::asker::

god bless MT...every tıme MT...non stop eMTi...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar