MotoPlus Motosiklet Fuarı 25-28 Şubat 2010

Demekki önce MT standı ziyaret edilecek.İcazet alınıp fuar dolaşılacak.çıkışta yine MT standına uğranılacak ve çıkış icazeti alınacak :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:53 ----------

MT STANDI 11. SALONDA
11. salon fuar giriş çıkışlarının yapılacağı salon olup standımız girişin sağında vestiyer bölümünün yanında olacaktır.

Fuarda görüşmek üzere...

mtfuar.jpg

Fuara katılacakların dikkatine
Fuar Ziyaret Saatleri:

25 Şubat 2010 13:00 / 20:00
26 Şubat 2010 10:00 / 21:00
27 Şubat 2010 09:30 / 21:00
28 Şubat 2010 09:30 / 19:00

Çarşaba vip davetiyesi olup fuar açılışına gelecekler için.
VIP Davetiyeler 25 Şubat çarşamba 10:00 / 13:00
arasında geçerlidir.

Sevgili admin Skullhunter,
Bu krokiyi ayrı bir topic halinde belirtseniz daha faydalı olur umarım.Tesadüfen gördüm yahu:wiinkk:

Sevgili admin Skullhunter,
Bu krokiyi ayrı bir topic halinde belirtseniz daha faydalı olur umarım.Tesadüfen gördüm yahu:wiinkk:

Yavrucum ilk fuarınmı...:cherry:kaybolma aman buralarda...ben seni gezdircem merak etme...elimi sıkı tut sakın bırakma...ama çukulata standı yok sonra manken ablaların etek altlarından bakıp beni rezil etme tamammı abisi...:p

Yavrucum ilk fuarınmı...:cherry:kaybolma aman buralarda...ben seni gezdircem merak etme...elimi sıkı tut sakın bırakma...ama çukulata standı yok sonra manken ablaların etek altlarından bakıp beni rezil etme tamammı abisi...:p

Bana ne,bana ne bakıcam işte ablaların eteklerinin altına:queen:

Benden yana rahat ol yokum:)

DÜnya gözüyle seni kimse göremeyecek galiba...Efsaneye göre msnde bile kamera görüşmesi yapmıyormuşsun...:queen: fuara gelsen bile kafan o kadar rahat olacak ki...oh mis rahat rahat gezersin...ama bak standda Erhanın çekeceği baş ağrısını sen düşün...millet pley steyşınla oynar makara yaparken Skull tırmalıcak oralarda bizle uğraşcak... :cherry:

fuar

merhaba arkadaslar ben sıteye yenı uye oldum ne zamandır fuar ıle ılgılı bılgı ve notlarınızı takıp edıyordum herkeze cok tesekkur edıyorum saglıklı ve huzurlu gunler dılıyorum fuarda gorusmek dıleklerımle orta yaslı motor tutkunu abınız

senlen bizzat ilgileneceğim yavrım ::pala::

sen fuara ne ile gideceksin onu düşün...Allahın motorsuz moto forum üyesi...:pr::cherry: bin otobüse milletin ağız ve çorap kokusunu çek ...minibüse in para uzat arkadakilerin paralarınıda uzatmak zorunda kal emi...pis yaya...:p

Allaha şükür motorumuz var akbile muhtac değiliz...(çiçek abbas smıleysi):p

istersen aciz bedenini taşıyam fuara...:bounce:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sen fuara ne ile gideceksin onu düşün...Allahın motorsuz moto forum üyesi...:pr::cherry: bin otobüse milletin ağız ve çorap kokusunu çek ...minibüse in para uzat arkadakilerin paralarınıda uzatmak zorunda kal emi...pis yaya...:p

Allaha şükür motorumuz var akbile muhtac değiliz...(çiçek abbas smıleysi):p

istersen aciz bedenini taşıyam fuara...:bounce:

arkadaşım fuara motorla gidilir deyi bir kaide mi var?
yağmur yağarsa görürüm senin fiyakanı

hem korumalarım yok hem arkadaşla gelme ihtimalim var mete
senin fazlasıyla doldurduğun 2 kişilik istiap haddine 2 de biz eklenmeyelim :p

ya bu fuar günü bilet bulunabilir di mi ..birileri içerde stantarda cok var davetiye demiştide ..bu yüzden dergi almadım bende

arkadaşım fuara motorla gidilir deyi bir kaide mi var?
yağmur yağarsa görürüm senin fiyakanı

hem korumalarım yok hem arkadaşla gelme ihtimalim var mete
senin fazlasıyla doldurduğun 2 kişilik istiap haddine 2 de biz eklenmeyelim :p

valla biz böyle gördük atalarımızdan...senin zamanında fuarmı vardı kekoro...:p fuar deyince Yeşilçam filmlerindeki İzmir fuarındaki sanatçılar sanırdın...Samsunda Lunapark illaki vardır sen minişken...orada çarpışan otolara binmek için sıra beklerken ben fuar kapılarında davetiye satıyordum teeee fi tarihlerde...naaaberrr...(çiçek abbas kahvede atışma smıleysi..):p

hadi davetiye yi dergi alıp kurtarırız da avrupa yakasından gitcek olanlar nerde toplancak kaçta toplancak onu bilmiyorum metehan abi sen bilirsin :cherry: bi çıtlat be abim nerde buluşcaz ben fuara nerden gidilcek bilmiyorum çünkü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar