dün akşam kaza yaptık fikren yardım lütfen

dün izmirden dönerken balıkesirde don yüzünden yoldan çıktık ve kanala uçtuk..çok şükür bize bişey olmadıı.
sorum şu polis aracın kaskosu olmadığı için tutanak tutmaya gerek görmedi tek taraflı kaza die bizde kazanın şokuyla onayladık aracımızda1500tl ik masraf çıktı..polis karayollarını mahkemeye versende bişey tutturamazssın dedi ölemi bilemiyorum neyse o geçtii.. önemli olan ise plakanın teki yok araç ist plakalı noterde satış yapıldı evraklar verildi plaka çıktı. 77 ye dönecekti ama şimdi üzerindeki 34 plakayı teslim edicezki 77 yi alalım kaza yaptık kaybaoldu desekde elimizde belge yok çok iş açarmı başımızaa

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Dusurdum dersin olur biter.
Muhtemelen su gazteye kayip ilani ver, kaybettigin için su kadar ceza ver.
surdaki arzuhalciye dilekçe yazdir.
Surdaki odaciya rusvet ver falan diye tavsiyede bulunup olayi hallederler.:)

Öncelikle geçmiş olsun.vallahi eski plakayı alıp kesiyorlar emniyette.İkisini de vermezsen kesin bişey diyeceklerdir.Ancak şu var kazayı söylemene zaten gerek yok 34 plaka kimin üzerine ise onunla irtibata geç plaka kayboldu de ve bastır.Çiftini 25 tl ye basıyorlar Edirnede.Önce plaka edin derim.Ancak daha iyi usulunu bilenler yardımcı olacaktır

Geçmiş olsun. Polis haklı.. Sigorta yok ise tek taraflı kaza ise tutulacak tutanak sadece hatıra olacaktır. Eğer karşılıklı bir kaza olsa idi ve karşı taraf 3/8 diyelim suçlu olsa idi, 1500/8=187 187*3=562 TL sini onun trafik sigortasından tahsil edebilirdin ama öyle b,ir durumda yok..
Plaka olayı karışık.. Kayboldu yada düştü de ilan ver o kadar..

sağolun arkadaşlar ama hala muamma da kaldı benim iş araç galeriden alındı araç sirket arabasıymış şirket kapatıldığı için satıldı kimle muhatap oluncak onuda bilmiyorum bakalım nolcak

Dusurdum dersin olur biter.
Muhtemelen su gazteye kayip ilani ver, kaybettigin için su kadar ceza ver.
surdaki arzuhalciye dilekçe yazdir.
Surdaki odaciya rusvet ver falan diye tavsiyede bulunup olayi hallederler.:)

coq arkadaşımızın dediği gibi...
parayı aldıktan sonra resmi gazeteye kendileri ilan veriyorlar burda size bir tek para vermek düşüyor:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sağolun arkadaşlar ama hala muamma da kaldı benim iş araç galeriden alındı araç sirket arabasıymış şirket kapatıldığı için satıldı kimle muhatap oluncak onuda bilmiyorum bakalım nolcak

Ustam....

Şirket ,aracın satışı ya da devri yapılmadan kapatılamaz... Yani ya satılacak ya da devredilecek......

Yani muhatap şirket yetkilisi.... Eğer hala araç şirket adına ve şirket de kapatılmışsa büyük bir sahtekarlık var... :cat::cat::cat:

aldıgın galeri büyük olasılıkla sizin işi halleder.onlar her türlü cambazlıgı bilirler.

Ustam....

Şirket ,aracın satışı ya da devri yapılmadan kapatılamaz... Yani ya satılacak ya da devredilecek......

Yani muhatap şirket yetkilisi.... Eğer hala araç şirket adına ve şirket de kapatılmışsa büyük bir sahtekarlık var... :cat::cat::cat:
deme bee
Geçmiş olsun Mezit.:rendeer:
saol korkut
aldıgın galeri büyük olasılıkla sizin işi halleder.onlar her türlü cambazlıgı bilirler.
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar