CBR 125 R (2010) Artık Türkiye'de !

Merhaba arkadaşlar.

Bir çoğumuz CBR 125 R'ın yeni kasasının ne zaman ülkemize geleceğini merak ediyoruz.Daha önce tartıştık CBR 125 R kullanıcıları konusunda; hiç kimsenin net bir bilgisi yoktu.Pazar akşamı Honda Türkiye A.Ş.'ye attığım mailde 'Avrupa ülkelerinde satışta bulunan(Örn. İtalya) ve ülkemizde aynı model olarak satılan CBR 125 R arasında bulunan farkın neden kaynaklandığını ve bu modelin ülkemize ne zaman geleceğini' sordum 2 gün sonra arayarak cevap verdiler.

Edindiğim bilgiye göre bu kasanın ülkemize getirilmemesine neden olarak eldeki stokların bitirilmesini gösterdiler.Önümüzdeki fuarda satışa sunulacağını ancak fiyatı konusunda bir bilgilerinin olmadığını eklediler.

Aha da bahsi geçen yeni kasa bu :)...
2008hondacbr125rb.jpg

Asaletine gurban :p...

ah kardeşim ah tmm ama buna 6.5-7.5 isteyecekler kimse almaz kı gene aynı fiyatta tutsunlar cok tutulur bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne anlıyorsunuz şu 125cc lerden bilmiyorum, çok zayıf ya motorlarda ciğer yok, bas bas anca 105 yapar başlama motoru bence 250cc olmalı

125 cc.gercekten trafiğe ayak uyduramayan bir segment.bu motora bu yüzden o kadar para verilmez.ancak 'bende para var,hızı da pek sevmem zaten'diyorsa şahıs alınablir belki. :)

Çok iyi haber,kalite çıtası yükselsin artık.:cat:

ne anlıyorsunuz şu 125cc lerden bilmiyorum, çok zayıf ya motorlarda ciğer yok, bas bas anca 105 yapar başlama motoru bence 250cc olmalı
Ciğer dediğin kedinin ciğerine ulaşamaması:p,senin motorla yarışır hatta geçer.:wiinkk:
125 cc.gercekten trafiğe ayak uyduramayan bir segment.bu motora bu yüzden o kadar para verilmez.ancak 'bende para var,hızı da pek sevmem zaten'diyorsa şahıs alınablir belki. :)

Sen hiç konuşma seninkini eski Cbr 125 bile alt eder.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
105 mı ilginç:silent::)
benim ybr 125 tek kişi anca o kadar gidiyordu, ha kimisi yokuş ağağıya basıp üzerine yatıyordu taş çatlasın 115 yapardı, oda motoru zorluyordu:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

Çok iyi haber,kalite çıtası yükselsin artık.:cat:

Ciğer dediğin kedinin ciğerine ulaşamaması:p,senin motorla yarışır hatta geçer.:wiinkk:

Sen hiç konuşma seninkini eski Cbr 125 bile alt eder.:p
yok o anlamda değil, ciğer hani bazılarında nefesi sağlam olmaz ciğer yok derler ya, motorların 125cc olanlarına bizim burda ciğer yok derler:mrgreen:

Fuarda yeni düşük cc modeller görmek tek arzum...haydi hayırlısı... 1 tane büyük cc satılacağına 5 tane düşük cc satılsın daha iyi...yeterki adamakıllı kaliteli modeller getir...

Moderatör tarafında düzenlendi:
benim ybr 125 tek kişi anca o kadar gidiyordu, ha kimisi yokuş ağağıya basıp üzerine yatıyordu taş çatlasın 115 yapardı, oda motoru zorluyordu:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

yok o anlamda değil, ciğer hani bazılarında nefesi sağlam olmaz ciğer yok derler ya, motorların 125cc olanlarına bizim burda ciğer yok derler:mrgreen:

senın motor sorunluymuş bence ama ybrler oyle geneli ama cbr 105i 4.vitesde yapar ve 6 vitesli

Cbr125 normal şartlar düz yolda 125km civarı son hızı olan bir motor.
Şehir trafiğine ayak uydurabilememe gibi birşey söz konusu değil.

Fuarda yeni düşük cc modeller görmek tek arzum...haydi hayırlısı...aptal kafalar 1 tane büyük cc satacağına 5 tane düşük cc sat daha iyi...yeterki adamakıllı kaliteli modeller getir...
Tek temennimiz Mete Abi'cim tek temennimiz :salut:
Plakaları değişik,birinde acemi sınıf plaka var iyi bakın.:wiinkk:

Ciddi misiniz ? Uyarınız için teşekkürler bizde boşuna hayal kurduk Fatih'le :queen::queen:

Not: Allah'ta sizi güldürsün :)

yine kaç yapar muhabbeti başladı :mrgreen: hızlı trene bin karada en hızlı sen ol hemde rahat :queen:
cbr125 keyifli , benim gibi acemisi için bence çoook hızlı , teknikleri öğrenmek içinse (panik fren ,viraj , trafik tecrübesi vb ) ideal ve artısı aptalca hata yapınca sizi öyle kolay üzerinden atmıyor :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cbr125 normal şartlar düz yolda 125km civarı son hızı olan bir motor.
Şehir trafiğine ayak uydurabilememe gibi birşey söz konusu değil.
ybr 125 ile motoru sıkışırmadan rahat yolcuuk aslında 90km dir, 90dan sonra sıkışıyor bu makineler, cbr 125 sanırım 13 beygir olduğu için biraz hız yapabilir ama devir saati sonda giderken hem motoru üzüyor hemde sürücüsünü yoruyor bide benzini içiyor :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar