ne anlıyorsunuz şu 125cc lerden bilmiyorum, çok zayıf ya motorlarda ciğer yok, bas bas anca 105 yapar başlama motoru bence 250cc olmalı
abi derbinin 125lik racingiyle 170 yapmıs nereye 105 nereye 170
ne anlıyorsunuz şu 125cc lerden bilmiyorum, çok zayıf ya motorlarda ciğer yok, bas bas anca 105 yapar başlama motoru bence 250cc olmalı
Abi sen alsana bana :mrgreen:Şahin istediğin motor gelmiş , alcakmısın :queen:
abi derbinin 125lik racingiyle 170 yapmıs nereye 105 nereye 170![]()
derbinin motoru gidebilir, ama 125cc bir motor kalkışta geri kalır 170km yi belki bulabilir ama yavaş yavaş hızlanır
uzaktan 1000 rr gibi geliyor :mrgreen:
benim motorun ivmelemsi 250cc ye göre hızlı kalkışta 500cc ile bile kafa kafaya gider arkasından ayrılmaz ama bir an için, cbr 125 ler ben kalkışta ve düz yolda arkamda kayboluyor, arada 125cc fark var dikkatini çekerim 11 beygirde fark var, :cat: geçen ışıklarda 500cc bir crusier tarzı motorla gittim nerden baksan 5 km kafa kafaya gitti adam bile şaşırdı, son hızı 150senın motorun 100e kac sanıyede cıkabiliyor kı yada 170 yapıyor mu cbrden farkı yok bence
Uzaktan Meg Ryan...yakına gelince bizim Kezban...:queen:
benim motorun ivmelemsi 250cc ye göre hızlı kalkışta 500cc ile bile kafa kafaya gider arkasından ayrılmaz ama bir an için, cbr 125 ler ben kalkışta ve düz yolda arkamda kayboluyor, arada 125cc fark var dikkatini çekerim 11 beygirde fark var, :cat: geçen ışıklarda 500cc bir crusier tarzı motorla gittim nerden baksan 5 km kafa kafaya gitti adam bile şaşırdı
kardeşim 500cc yle kafa kafaya gidiyor dediysek, tüm yol boyunca gitmiyor, bir an için gidiyor benim motorun torku gerçekten 500cc motor gibi, yalan değil kullandığın zaman anlarsın:cat:geçen anayolda ışıklarda yan yanaydık adam hızlı kalktı bende hızlı kalktım 8000 devirde vites attırıyorum motor zorlanmıyor, 5 km arkasından ayrılmadım adam ilerde durdu bu motor kaçlık dedi,250 lik diyince şaşırdı :queen:onlara birşey demem fakat 125ccyi kucumserken 250yı 1000lik gibi gosteriyor gibisin ybr250 kullanıyorsun 500le kalkışta kafa kafaya gidenı gormedım daha cbr ybr ile kafa kafaya cıkar kalkışta kullanıcıya gore değişir tabı ben super 52 ile 100kh avlardım dedemin 52siyle:queen::queen:
Bir sorun yok9. mesajdan sonra 1. sayfadaki mesajlar gözükmüyor,görebilen var mı :silent:
Video paylaşmıştım arka sayfada kaldıarkadaşlar herşey kullanıcı bence ybrye hiç binmedım ama gucludur ona emınım sonucta 250cc
ya nerden nereye geldık arkadaşlar ya ama cbr 105 yapmaz fazlasını yapar konunun ozu bu![]()
[YT]5tG1dJ_oP6M[/YT]
http://www.youtube.com/watch?v=5tG1dJ_oP6M
Senin alet kaç basıyorduEn azından kafa kafaya gider
Hemde 08 model bu2010 modelini düşünemiyorum bilem
p
[YT]L4xAJ58g5sQ[/YT]
http://www.youtube.com/watch?v=L4xAJ58g5sQ
Aha bu da tanıtım videomuz :cherry:
Şahin istediğin motor gelmiş , alcakmısın :queen:
Adamınız abi; saygılar :ben alıcam eren le -ona bitane cabbar:wiinkk:
Bizde Caner ile sormuştuk Otosever'e ağustosta geleceğini; artok 09 model cbr 125 r satmadıoklarını söylemişlerdi o zaman.Bu haberi ben geçen yaz sonu verdim,gene aynı muhabbeti yaptılar eldeki stoku bitiricez dedeidler.
fiyatta kesinlikle 6dan yukarı olur dendi![]()
eşeği boyayıp at diye satmak olur mu?
olmaz