ne anlıyorsunuz şu 125cc lerden bilmiyorum, çok zayıf ya motorlarda ciğer yok, bas bas anca 105 yapar başlama motoru bence 250cc olmalı
cahilliğine verdim
ne anlıyorsunuz şu 125cc lerden bilmiyorum, çok zayıf ya motorlarda ciğer yok, bas bas anca 105 yapar başlama motoru bence 250cc olmalı
bu lafı aklına sok, alim ile sohbet eden lale, mercan, incidir, cahil ile sohbet eden can inciltir, asıl cahil olan sensinde cahilce karşılık veriyorun:cat:cahilliğine verdim![]()
Bu kasanın 2009 yılındaki yurtdışı satış fiyatı yanılmıyorsam 6.700lira civarıydı. cbr 125 başlığında yazmıştık.
Bir de eğer resimdeki renklerde gelicekse motorlar onlar 2010 değil. 2008 yılının renkleri 2009 da değişmişti. İnş yeni renkleriyle gelir. Gerçi 2007 de çıkan kasayı 3 sene sonra Türkiye'ye getirme inceliğini gösteren Honda bunu bize layık görür mü acaba?
Parasına kıyıp alacak arkadaşlar için sınıfında çok iyi sorunsuz bir motor.
125 cc nin yakıt tüketimi hafifliğini filan düşünmediğinden böyle bişey söylemiştir bence..bu lafı aklına sok, alim ile sohbet eden lale, mercan, incidir, cahil ile sohbet eden can inciltir, asıl cahil olan sensinde cahilce karşılık veriyorun:cat:
benim motorun ivmelemsi 250cc ye göre hızlı kalkışta 500cc ile bile kafa kafaya gider arkasından ayrılmaz ama bir an için, cbr 125 ler ben kalkışta ve düz yolda arkamda kayboluyor, arada 125cc fark var dikkatini çekerim 11 beygirde fark var, :cat: geçen ışıklarda 500cc bir crusier tarzı motorla gittim nerden baksan 5 km kafa kafaya gitti adam bile şaşırdı, son hızı 150
Hala bisiklet...hala çelimsiz hala parça fiyatları bmw ile eş gidiyor..

Ben cbf de zorla 130 gördüm el insaf bu 140 ı oynaya oynaya yapar