CBR 125 R (2010) Artık Türkiye'de !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
125lik kullananlara zayıf diyorsun bindiğin motor YBR 250 :mrgreen:
Bana görede senin motor today gibi.:mrgreen:

arkadaş edremit avcılık ve atıcılık klubüne üyeymiş de,içimden geçenleri yazsam site çöker

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------

kendi motoru çok aham şaham bişey ya,

arkadaş edremit avcılık ve atıcılık klubüne üyeymiş de,içimden geçenleri yazsam site çöker

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------

kendi motoru çok aham şaham bişey ya,

Durun birazda benden.Arkadaşlar dün benim motora bindim.(yarı otomatik cup:mrgreen:)2 kişi 2. vites 150.:bounce: 4'e bir attım.Bir aragaz bir debriyaj bi vites bi direksiyon derken hayabusa rüzgarımdan kendini sağa attı.Nasıl oldu mu.:mrgreen:

Azıcık renklensin burası, Cbr'nin de ruh durumu düzelsin.

Son düzenleme:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 ----------

Kafam karıştı şimdi ,hangi rengi seçsem:p:cherry:

Ben şu beyaz kırmızı renkli olanı seviyorum da gelmez sanırım o renk...Her şeyden mahrum olmasakta avrupadaki kasaların çoğu gelmiyor.Umarım bu makine gelir.Bişeye dikkat ettinizmi.:)Bu makinede herşey tek.Silindir,egsantrik,:)Şimdi birtane de soru.Bu makine 2 valve.4 valve olsa ne farkederdi? Yzf 125 bildiğim kadarı ile 4 valve.Ve daha güçlüydü.

Ben şu beyaz kırmızı renkli olanı seviyorum da gelmez sanırım o renk...Her şeyden mahrum olmasakta avrupadaki kasaların çoğu gelmiyor.Umarım bu makine gelir.Bişeye dikkat ettinizmi.:)Bu makinede herşey tek.Silindir,egsantrik,:)Şimdi birtane de soru.Bu makine 2 valve.4 valve olsa ne farkederdi? Yzf 125 bildiğim kadarı ile 4 valve.Ve daha güçlüydü.

az yakar rahat calışır sesi toklaşır ve hızlı giderdi

2v'den 4v'ye(2 emme-2 egsoz süpabı) motorun içeriye aldığı hava kalitesi ve miktarı artar,daha güçlü çalışır,ancak kalkışta(düşük devirlerde-1000-5000) ivmelenmesi düşük olur.Yakıt tüketimi %5-10 arasında düşer.

arkadaslar ben bide sunu merak ediyorum nekadar da 125cc olsa insan bi racing makine alınca biraz olsun sesininde tatmin etmesini ister acaba bu aletin sesi nasıl?:silent::silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar