[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet işe mototrla gidip geliyorum ancak bugün konser var ona gideceğim için motorla gelmedim işe, ama hava cok soğuk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 ----------

fıratcım motoru kullanmıcamki zaten, momtorunu benim kasaya gidirecem uymazmı

biliyorum abi.....
zaten motorun sasesi ne arıza verecekki...motor kısmı arıza verir...onada parça bulaman...91 model...rektefe görmüsse ayrı bi dert...rektefe görmemisse ap ayrı bi dert....:farao::farao::farao::farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam fırat saol

Forumdan Uzaklaştırıldı
hello millet

akşam konser güzeldi şebnem döktürdü gene ama girişteki sigara ve çanta toplaması mantıksızdı, kanıtıda çıkışta ortaya konuldu. Sorumsuz yöneticiler sayesinde güzel geçen bi konser çıkışta tam bir izdihama dönüştü.

herkes cantasını almak için reyona gittiğinde üç beş kişiyle çanta dağıtılmaya kalkışıldı, mantıksızlığa bak enaz 3bin kişinin çantasını 5 memurla dağıtmak nedemek.

Tabii bukadar kötü bir organizenin sonucu izdiham millet yeryeri yıktı, yani severek izlediğimiz konser zehir oldu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nebilem hoca kaybolur yanında taşımasınlar diyemi düşündüler anlamadımki

Forumdan Uzaklaştırıldı
ankara sessiz sedasız.kar altında anlaşılan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
soğuk kelimemi yaw yavaya kırık cam fırlarmışar sanki, dokundukca kesik atıyo sanki.

bırrr iki gündür motoru kullanamıyorum.

Fırat yine bindi bu soğukta en az 50 km kadar ben çıktım hemen içeri kaçtım..Nataşa soğukları bunlar Nataşa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kuvvetim mirammmm..... Naber? Görüşemiyoruz yafuuuu.....

bu abinin motorunda el freni vardı....:p:p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------

İki soğuk yedi Ankara dağıldı yaw.... :p:p

ayağım sakat...tam iyilestim derken bu sefer sinüzüt basladı...gecen haftaki bulusmaya giderken ayağım ağrıdığı için bot giyemedim spor ayakkabı giydim...1 hafta motora binemediğim için acısını alıyım diye bastım...dondum ayağımdan aldım soğuğu...suan sinüzütüm...4 tane ilaç kullanıyorum...
bugunde eve gidip geldim ( gidis gelis 58km) gene dondum...bu hafta sonuna kadar is yerinden dısarı cıkmayacam...gelecek olan varsa yerim yurdum belli buyrun gelin..aksam 6-7 den sonra...
geçmis olsuna gelmeyen abiler ablalarlada ayrıca görüsecez.... ::evil::::angry2::::cekic::

Akşam 6 da çıkacagım paketçilik arıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı

ayağım ve beni ziyarete gelen kankilerim :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun fırat... Bir süre motora binme... Boşver sağlık önemli..Soğuk bie kere giirdimi çıkmaz haberin olsun..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar