Motorumu 1000 km rodjını yaparken 2 ay önce bolu tünelinin girişindeki hızım 150 idi siteden arkadaşımız MtCapanord fazerla yanımdan geçti tünelin ortasındada ben onu geçtim geçtiğimde ibreye baktım 157 yi gösteriodu devir saati 13.000 de idi tdm 900 süren bir arkadaş daha vardı O da şaşırdı Yahu nasıl gittin öle Gps 155 gösteriodu dedi Ve ben bu hızı görünce çok sevindim Hatta Arka lastikte 130 luk Irc Dandik bişide ozamanlar. Herşey kilo ve kapanmayla alakalı arkadaşlar ben ozaman 57 kiloydum ve 0 kapanıyordum motora Mustafa bilir Aerodinamic denilen olayı Çözmekle Alakalı. Tabiqi şuanki şartlarda O hız Bizim için ölüm olur ters rüzgar Vursa şerit değiştir Ve ölüm.. Allah korusun..
Ve birda plaka var inanilmaz bi ses kirliligi yaratiyor plakasiz motorla plakali arasinda cok buyuk fark oluyor ses acisindan
ve vidalarida sik sik kontrol edin bi sure sonra plastik iyice kendini salinca cizirti adami bezdiriyor.

Zarari var mi yok mu bende bilmem, ben daha bi zararini gormedim sanzimani da elime almadim.Ama yararli mi onu da kestiremiyorum quickshifter neden icat edildi eger boyle bi durum varsa ikileminde kaliyorum hep.
Bu konuda Gorkem bilgi verebilir herhal eger gorurse.
karasahin
O nasıl kuştur öyle.
Özlemişim meretin sesini.
Kuşun değil tabi motorun.
Motor gibi motordur kendisi.
Sözde aralıkta gleiyordu yeni kasalar,r:
Yok
Biz onu beklemiyoruz artık. :thumright
O bizi beklesin. ::miiz1::
arkadaşalar aynı sorunlar benım makınada da var...kısaca: motor soğukken birinci vitese atarken öne doğru atıyor kendini..geçenlerde yüksek hızdayken kendı kendıne yarım debriyaj yaptı...özel servısıne götürdüm adam bindi motora lastik yakma tarzında ön frenler sıkarak yüklendi gaza..dediğine göre bu hareketi yapınca sıyırdığı belli oluyormuş. ama benım makına öyle bişey yapmadı....ayrıca benım makına 2 den boşa sonda 1 e atarken tek debriyaj yapınca 1 e geçmiyor....masrafına gelince debriyaj balatası 50 lira YBR ninkide olabilir...işçilikle birlikte yağı suyu ıvır zıvırı 110 120 lira ama yaptıracağınız yere göre değişir...ayrıca yapılan işlemlerde garantili ( motorun kendi garantisinden değil )