Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol kanki...hadi bana eyvallah....10 gün sonra görüsürüz...bu kadar ciddi olduğunu tahmin etmemiştim kardeşim ya.geçmiş olsun.
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
sağol abi...ben evde duramamki,,,bugün gider 2 gün sonra geri is yerine gelirim...
cumaya ayağımda ağrı kalmazsa söker atarım alcıyı:cherry::cherry:
kırık yok bisey yok...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 ----------
scootera binerim abi ...onun frenler elde nede olsa....:cherry::cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 ----------
alfct falan filan doku zedelenmesi falan olmus...
a-l-t harfleri kesin vardıda gersini hatırlamıyorum...
ayağım davul gibi kocaman sisti abi ya...
hayırlı olsun abi... :rendeer:
geçmiş olsun birader.ayağının üstüne bir kaç gün basma daha kötü şişer.:farao:biraz sabret.acil şifalar dilerim.:rendeer:
anaaaaa...pazartesiden beri 3 kisi mi msj attı...öldünüz mü yaw alooooooooo nirdesiniz...:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------
ben iyiyim...yere basamıyom ama...sek sek sekiyom...
üstünede basabiliyom bi deneme yaptım ama 3-5 gün basmayacağım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------
ATFR RÜPTÜRÜ olmusum :silent:
o neyse...![]()
Havalar yağışlı ve soğuk olmaya başlayınca,motorların büyük bir çoğunluğu sıcacık yuvalarına çekildiler;üzerleri örtülü bir vaziyette.
Arada bazı kişiler de gezip tozuyor işte:mrgreen:
Ama asıl geçen hafta havalar bozmamışken bir buluşma olmadı ya,ben ona yanarım.![]()
Havalar yağışlı ve soğuk olmaya başlayınca,motorların büyük bir çoğunluğu sıcacık yuvalarına çekildiler;üzerleri örtülü bir vaziyette.
Arada bazı kişiler de gezip tozuyor işte:mrgreen:
Ama asıl geçen hafta havalar bozmamışken bir buluşma olmadı ya,ben ona yanarım.![]()
günaydın millet.
bu sessizlik fıratın yüzünden, kaynatmıyo ortalığı.
Artı arkadaşlar ankara trafiğinin yüzünden artık otobüse binmeme kararı aldım karda yağsa motorla gidip geleceğim işe, İ.Melih gökçeğe iyi bi küfür ederimde yeri değil, insanları üst üste koyup taşıyo artık. yürürüm ama zordurumda kalmadıkça otobüse binmem artık.
İ.Melih Gökçeği kınıyorum insanımıza yaptıkları için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 ----------
Şereffff....... ler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 ----------
Asvaltların heryeri delik ne araba kullanılıyo, ne motor ve nede toplu taşıma araçları. ankara'ya şikayet ediyorum. bu düzen daha nekadar böyle gidecek bakalım, sabırla beklemekteyim. gençlik nezaman uyanacak
işlerim yoğundu kusura bakmayın. ateşi değdim kaçtım yangın olur diye. ama nerde saman alefi gibi parlayıp sönüyo.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
sürekli takip içindeydim ancak sitemleri win7 yapıyorum bakamdım siteye