valla mukemmel olurdu üstad misafirim olurdun bı akhısar koftesi yapardıkk emme hos olur olurdu vallahı nasıp kısmet
usta bilet aldım...tembellikten üşendim ve çıkmadım evden...Uşak yalan oldu...

olan 50 gaymeme oldu...biletide rezervasyon yaptırdığım için 1 gün önceden almak zorunda kaldım...
arkadaşlar benim motorun vanası bozuk galiba bir haftadır kapalıda dolaşıyorum hala çalışıyor.4500km de garantiden değişirmi? aleme saygılar...
kapalı OFF durumu orta tarafdı değilmi...
yok mete_han hocam. xenonlar sanırım yüzelli civarı, birde sahte xenonlar varmış diye duydum! dogru yanlış bilinmez! Ama benim sıkıntım aydınlatma, eğer onlarda sadece xenonlar ile mevcut isede o parayı ampüle bağlamak bizi biraz terletir:mrgreen:
senin motorda da böyle patladıysa normal karşilayim, benim motor şuan yedibine bugün girdi ve bugün patladı..
valla bende çok emin değilim...beyaz ampülü var...h4 h7 ..K ları var...zartı zurtu var...fiayatlar farklı...ömürleri mechul...taktırıp görcez artık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------
Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
mete_han, jr., AlperAy, blue white, htokac, ellvis_78, selçuk sezer, cihan_35, Cleanwork, muratgün
demin 23 tü okuyucu sayısı...:cat:
[/COLOR]herkese iyi geceler...
sanada iyi geceler dostum...:rendeer:
metehan kafa ne eser belırsız

senın muayene ısı ne oldu. walla senın xenon odada yosun tutacak bu gidişle
az kaldı kanka pazartesi salıya sendeyim...şu muayeneyi atlatayım...gelicem kanka benle konuşmadan makinayı satma...