http://www.sahibinden.com/honda_cgl_125-88WQQaXQQ19392580WQQpXQQdisplayitem
bu nasıldır.. piston gömleği değişmiş..önemlimidir..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------
Ne diyorsun hocam sen..:queen::queen: Bunlarda mı ÇÇÇ ....dökülüyodur...
abi ilanlara bakıp inanma . yalanı su gibi yazıyorlar:cherry: hem 17bin de yazmış hem piston gömlek değişti yazmış. o motor kimbilir kaç km dedir. benim amcaoğlunda vardı. 4-5 sene bindi bu motora. en son 65bin deyken piston silindir değiştirmişti .
benim gördüğüm sen ekonomik bir motor arıyorsun. gideceğin km de önemli. eğer ben bir motor alayım günde ortalama 30 km süreyim 365 günde 10 bin km yapar. bana yeter 5 senede binemem sıkılır satarım diyorsan, japon olmasına gerek yok. çin malı ybr veya cgl al sür. yada cub al bir tane vergisi de yok 100 cclerin.
yani şimdi çin malı mondial motor alsan 30bin km piston segman istemez motor.bu da zaten sana yeter.
125 cc viteslilerin yakıtı hemen hemen aynı hepsinde.ama rahat olsun sadece, ben sürerken hız yapmam 100 km hızdan fazlası gereksiz dersen al bir ybr 30bin km hiç arızasız sür geri sat aldığın fiyata. ybr hiç titremez çoğu motora göre. ama 65 bin km de gitmez motoru indirmeden.
çok hesap yapıyorsun . detaylar içinde kayboluyorsun. kıy parana al 3-4 tane motor bin hepsine beğenmediklerini sat. 3-5 lira için vakit kaybettiğine değmez inan
yada siteden arkkadaşların motorlarını sür Ankarada beğendiğin motoru al deneyerek:wiinkk: