- Konu Yazar
ya mert abi daha sen motor bulamadınmı?satma motorunu temiz senin motorun:cat:
hüseyin sana satayım valla çok temiz.. Ama konuşuyoruz arkadaşlarla sonunda motor uzmanı olacağım valla..
ya mert abi daha sen motor bulamadınmı?satma motorunu temiz senin motorun:cat:
Alamazsın sen motor falan hiç uğraşma bence bin scootera![]()
Evet kral titancınız geldi işte cg cg cg cg cg hayat cg
BENDE CG TOPİC İ YOK SANDIM BIR ARA COK SEVİNDİM SU AN :ulp::

Koskoca sitede Titancı 1-2 tane midir.? Arkadaşlar yapmayın valla ya..
Nassı Titancısınız..? Bi topik bile açmamışsınız.. Motorlar müzelik kullanıcılar da mı? müzelik oluyor anlamadım gitti..:queen:
Valla doğru müdür..Haklı söze ne denir..?:cat:
Ama bi de şöle düşün scooteru nasıl aldı önermesi karşısında ne diyeceksin..
Karambol:queen::queen::queen::queen:
arkadslar bende bundan almayı düşünüyorum ama nasip bakalım 2006 model 30 bin km de buldum belki onu alıcam ne dersiniz?
Merhaba, geçen pazartesi 2005 model bir titan alarak ben de Titancı oldum. Akşam geç ve sabah erken saatlerde, işlerden fırsat buldukça yani, motoru alıp geziyorum, motora alışmak ve huyunu suyunu tanımak için.
Daha beş gün önce benzinciye gidip depoyu doldurttum. Titanların ekonomik makineler olduğunu bildiğim için bi daha da benzin göstergesine bakmadım. Bu sabah yoldayken bir de baktım ki benzin ikaz ışığı yanmış, ibre sona dayanmış. Hesapladım, beş gün içinde yaptığım yol taş çatlasın 30 km.
Arkadaşlar size sorum şu, o ya da bu sebeple, bu motorun benzini resmen böyle içmesi mümkün mü? Eğer mümkünse, sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? Yoksa yakıt göstergesinin mi bozuk olduğunu düşünmeliyim?
Şimdiden teşekkürler.