Devletten yılbaşı hediyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili kuvvetmira ...

Zibidi tanımına baktım :) Güzel bir anlamı var ;

Zibidi ;
Gülünç olacak derecede kısa ve dar giyinmiş olan.

hem siz niye üstünüze alındınız ki...

eh işte, karasahin üstüne başına dikkat etsin o zaman. pervasızca yazmanın manası yok, bende yazarım suyu çıkar sonra.

hitabet açısından.
seviyeyi düşürürsen bende düşürürüm. zibidiliğin lüzumu yok.

Sayın kuvvetmira:)
Senin burada zibidilikten kastettiğin nedir?(Bkz. Gülünç olacak derecede kısa ve dar elbise giymiş olan kimse/ wiki sözlük.)
Ki zaten seviyeni bana attığın pm de düşürmüşsün yakışmadı sana :)
Eğer hitap şeklimi yanlış buluyorsan bakma kusuruma sayın Kuvvetmira; Yılbaşı başla kaçırmışımdır belkide...

Veya senin bana yakıştırdığın 'Zibidi' sıfatına saygı duyuyorsam sende benim fikrime saygı duy be abicim kırmayalım birbirimizi :)

Sayın kuvvetmira:)
Eğer hitap şeklimi yanlış buluyorsan bakma kusuruma sayın Kuvvetmira; Yılbaşı başla kaçırmışımdır belkide...

Veya senin bana yakıştırdığın 'Zibidi' sıfatına saygı duyuyorsam sende benim fikrime saygı duy be abicim kırmayalım birbirimizi :)

kıralım birbirimizi madem başladın.
onlarca eleştiri var, tek kelime ettim mi?
böyle eleştiri yere batsın, böyle fikir çatışması olmaz olsun.
yılbaşında fazla kaçıranlar kurtarmayıversin memleketi, ağzıyla içsin.

Düz hesap 5 TL olsunda 123 milyar dolarlık borcun faizinin faizini 90 yıl sonra ödeyebilelim arkadaşlar..Yapmayın bu ülke hepimizin..

Saygı Sevgi Birlik Beraberlik.....

Son düzenleme:
Tanıdığım şahin büyüklerine saygılıdır. :cat:
Teşekkürler İsmail Abicim :)
kıralım birbirimizi madem başladın.
onlarca eleştiri var, tek kelime ettim mi?
böyle eleştiri yere batsın, böyle fikir çatışması olmaz olsun.
yılbaşında fazla kaçıranlar kurtarmayıversin memleketi, ağzıyla içsin.
Çatt....
Bu arada sen bana burada böyle eleştiri yere batsın ... diyerek olayı bana yüklediğin seviyesizliğe mi çekmeye çalışıyorsun.
O zaman bana yolladığın İlk Pm e bak abicim olur mu :wiinkk:
Sonra bana gel burada bu bahsetmek istediğin seviyeden bahset...

Bu arada benim sizin o içtiklerinizi içmeye yaşım tutmuyor tanıyan bilir kullanmam da(Yeşilay'cıyım kahretsin :mrgreen:) Ben soda içmiştim o niyetle de baş dönmesi yaptı bi ara :)

Cosinus' Alıntı:
Küçük hirsiz el feneri, büyük hirsiz deniz feneri kullanir.
Ancak her ikisininde çalismasi için ampul gerekir.
Sevgili coq abimizin imzası birden aklıma geldi nedense :wiinkk:

Alın buda benden sigarayada zam var 3.5 Tl lik sigaralar 4.25 hayırlı olsun:rendeer:

1 aydır şehir şehir geziyorum. bu kadar şehir gezdim, birsürü insanla tanıştım, muhabbet ettim, bir kişi bile hükümeti övmedi, övmeyi bırakın yorumsuz bile kalmadı, herkes şikayetçi. ki burasıda öyle. peki bu oyları kim veriyor bunlara yahu

1 aydır şehir şehir geziyorum. bu kadar şehir gezdim, birsürü insanla tanıştım, muhabbet ettim, bir kişi bile hükümeti övmedi, övmeyi bırakın yorumsuz bile kalmadı, herkes şikayetçi. ki burasıda öyle. peki bu oyları kim veriyor bunlara yahu

Aynı soruyu bende soruyorum ....?
Ve cevap bulamıyorum ....

"Ben bu milletin iradesiyle geldim, sizi gidi pis gelbanakoncular sizi, hepinizi içeri tıktırmassam ne olayım"

:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim ülkemiz doğalgazda, petrolde, aklınıza gelebilecek her şeyde dışa bağımlı bir ülkeyiz, zamlar ondan oluyor, dışülke zam yapıyor bizimkiler yapmasınmı? herşeyi hükümetten bilmeyin canım, dsp hükümetken millet ne zor şartlarda yaşıyordu, rahmetli ecevitin önüne atılan yazar kasaları unutmayın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:37 ----------

siz gidin hala o partiye bi ton oy verin onlar da size böyle zam versinler. kimse ağlamasın şimdi. :salut: zamanında düşünecektiniz

haklısın.:cat::cat::cat::cat: katılıyorum sana..
sanki başka parti iktidar olsa, bu zamnlar olmayacamı, biz dışa bağımlı ülkeyiz her zaman söylüyorum, ama iyi olmuyor tabi bu zamlar:pale:

üretim yapmadıkça bu sarmaldan kurtulma şansımız bizim istediğimiz şekilde yok.
ve devlet üreten adamı sevmez.

şu %47, %38 bilmem ne safsatalarını da artık aşın, hala hükümetleri halkın seçtiğini düşünüyorsanız o ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar