haddini bil zibidi!
Ne açıdan ?
haddini bil zibidi!
Ne açıdan ?
hitabet açısından.
seviyeyi düşürürsen bende düşürürüm. zibidiliğin lüzumu yok.
sevgili kuvvetmira ...
Zibidi tanımına baktımGüzel bir anlamı var ;
Zibidi ;
Gülünç olacak derecede kısa ve dar giyinmiş olan.
hem siz niye üstünüze alındınız ki...
hitabet açısından.
seviyeyi düşürürsen bende düşürürüm. zibidiliğin lüzumu yok.
eh işte, karasahin üstüne başına dikkat etsin o zaman. pervasızca yazmanın manası yok, bende yazarım suyu çıkar sonra.
Sayın kuvvetmira
Eğer hitap şeklimi yanlış buluyorsan bakma kusuruma sayın Kuvvetmira; Yılbaşı başla kaçırmışımdır belkide...
Veya senin bana yakıştırdığın 'Zibidi' sıfatına saygı duyuyorsam sende benim fikrime saygı duy be abicim kırmayalım birbirimizi![]()
Teşekkürler İsmail AbicimTanıdığım şahin büyüklerine saygılıdır. :cat:
Çatt....kıralım birbirimizi madem başladın.
onlarca eleştiri var, tek kelime ettim mi?
böyle eleştiri yere batsın, böyle fikir çatışması olmaz olsun.
yılbaşında fazla kaçıranlar kurtarmayıversin memleketi, ağzıyla içsin.
Sevgili coq abimizin imzası birden aklıma geldi nedense :wiinkk:Cosinus' Alıntı:Küçük hirsiz el feneri, büyük hirsiz deniz feneri kullanir.
Ancak her ikisininde çalismasi için ampul gerekir.
Alın buda benden sigarayada zam var 3.5 Tl lik sigaralar 4.25 hayırlı olsun:rendeer:
1 aydır şehir şehir geziyorum. bu kadar şehir gezdim, birsürü insanla tanıştım, muhabbet ettim, bir kişi bile hükümeti övmedi, övmeyi bırakın yorumsuz bile kalmadı, herkes şikayetçi. ki burasıda öyle. peki bu oyları kim veriyor bunlara yahu
Aynı soruyu bende soruyorum ....?
Ve cevap bulamıyorum ....
Sigarayı bırak ustacım.. İçme....
Çaremi nerde kaldı hür irade:silent: 4. Murat misali sigaraya zam yapın içmesinlerr: inat için 2 paket içcem
r:
sanki başka parti iktidar olsa, bu zamnlar olmayacamı, biz dışa bağımlı ülkeyiz her zaman söylüyorum, ama iyi olmuyor tabi bu zamlarsiz gidin hala o partiye bi ton oy verin onlar da size böyle zam versinler. kimse ağlamasın şimdi. :salut: zamanında düşünecektiniz
haklısın.:cat::cat::cat::cat: katılıyorum sana..