Pazar Sultanahmet de sabah namazı ve kahvaltı...

Etkinliğe katılabilecekmisin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
motorum olsaydı yüzde yüz gelirdim :D ama nasip allah şimdiden namazlarınızı kabul etsi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde nöbete denk geliyo ne çok nöbetçimiz var :):)

Gaziantep İl Temsilcisi
Emin kardeşim orda olmak o havayı tenefüs etmeyı okadar çok istiyorum ki lakın aramızda 1300 km var ama kismet bir gün oda olur...

allah kabul etsim rabbim kaza bela vermesın..

motorum olsaydı yüzde yüz gelirdim :D ama nasip allah şimdiden namazlarınızı kabul etsi

nerde oturuyosun kardeşim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

başka illerde olup bizimle bu organizasyona isteyipte gelemeyen kardeşlerimizin ayakları Kabe' ye varsın inşallah. . (amin)

emin hoca eline saglık gene toplayacan bonusları ha :))) aksilik cıkmazsa oradayım inşallah...

bu arada emre hatırlattıgın için teşekkür ederim ;)

yav her seferinde bu buluşma benim olmadığım güne denk geliyor, pazar istanbulda değilim. Bir daha kine inşallah katılacam bende hemde tanışmak istiyorum, daha hiç bir toplantıya katılamadım. Şimdiden mübarek olsun bu arada.

yav her seferinde bu buluşma benim olmadığım güne denk geliyor, pazar istanbulda değilim. Bir daha kine inşallah katılacam bende hemde tanışmak istiyorum, daha hiç bir toplantıya katılamadım. Şimdiden mübarek olsun bu arada.

Allah razı olsun, istanbulda oldugun bi haftasonuda sen organize et senin organizasyona gelip tanışmış oluruz :) denk gelmesini beklersen hep erteleniyo, kendimden biliyorum :)

Öncelikle Allah kabul etsin...

Bu duanın anlamını bilen gogıla bakmadan yazsın lütfen...

"Sübhânekellâhümme ve bi hamdik ve tebârekesmük ve teâlâ ceddük (ve celle senâük*) ve lâ ilâhe ğayrük."

Emin özellikle senden rica ediyorum kardeşim...

amac: Çoğunuzun ezbere okuduğunuzu sandığım duların anlamlarını bilip bilmediğinizi öğrenmek...sorgulamak haddim değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar