Pazar Sultanahmet de sabah namazı ve kahvaltı...

Etkinliğe katılabilecekmisin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim motor hasta yatıyo doktora götüremedim daha yetiştirebilirsem orda olucam inş..

şaka bır yana ALLAHIN İZNİ İLE ORDA OLMAYA CALIŞACAĞIM

nerde oturuyosun kardeşim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

başka illerde olup bizimle bu organizasyona isteyipte gelemeyen kardeşlerimizin ayakları Kabe' ye varsın inşallah. . (amin)

küçükçekmecede

:)
vardiyalarımız aynı galiba:)

valla emin bende nöbetteyim,ben işten çıkıp geleyim filan diyene kadar siz abdesti bozmuş olursunuz:p
tmm abi sabah gelemeyecekler için bi gün yatsı organizasyonu düzenleyelim :p
motorum olsaydı yüzde yüz gelirdim :D ama nasip allah şimdiden namazlarınızı kabul etsi
amin kardeşim :)
sınawlar başlıyo ptesi günü ve istanbulda olmicam
bırah olum bu işleri sabaha kadar oturuyosun zaten sabah uyuma gel işte :)
Emin kardeşim orda olmak o havayı tenefüs etmeyı okadar çok istiyorum ki lakın aramızda 1300 km var ama kismet bir gün oda olur...

allah kabul etsim rabbim kaza bela vermesın..
amin ali abicim cümlemize, fuarda gelirsen yaparız yine bi etkinlik inş. hem gönüllerimiz bir değil mi :rendeer:
emin hoca eline saglık gene toplayacan bonusları ha :))) aksilik cıkmazsa oradayım inşallah...

bu arada emre hatırlattıgın için teşekkür ederim ;)
herkesin bonusu kendine abi :mrgreen:
ne varsa kırışıcaz artık kardeşim seni beni yok :wiinkk:
kırışıcaz derken başkanım :mrgreen:
Öncelikle Allah kabul etsin...

Bu duanın anlamını bilen gogıla bakmadan yazsın lütfen...

"Sübhânekellâhümme ve bi hamdik ve tebârekesmük ve teâlâ ceddük (ve celle senâük*) ve lâ ilâhe ğayrük."

Emin özellikle senden rica ediyorum kardeşim...

amac: Çoğunuzun ezbere okuduğunuzu sandığım duların anlamlarını bilip bilmediğinizi öğrenmek...sorgulamak haddim değil...
ee amaç ne o zaman niye soruyosun :mrgreen: amin abi sağolasın :) valla bildiğim ama şuan aklımda olmayan bi şey istedin, seçenek sunsan ahanda bu derim bak :) o parantez içindeki kısım cenaze namazında okunur sadece onu biliyorum, cerrahi olsa bilirdi bak :) hem ordan laf yetiştircene nazik römorkunu kaldırda gel bi zamet, 3-5 sende bişeyler al orda zebil gibi sevap var :)
Sağlam olsam gelirdim, Allah kabul etsin:rendeer:
niye kırıkmısın ki :mrgreen: amin hacım sağolasın :rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kabul etsin kardeşim

arkadaşlar sultanahmet camisinin müezzinlerinden bünyamin hoca var
oda motorcuudur ybr 125 var ondada. namazdan sonra yanına uğrarsanız muhabbeti iyidir..orda olursa yanına uğramadan geçmeyin..:cat:

başka illerde olup bizimle bu organizasyona isteyipte gelemeyen kardeşlerimizin ayakları Kabe' ye varsın inşallah. . (amin)

Allah razı olsun, ne güzel bir dua olmuş :rendeer:
Mesafe uzak olmasa bende sizlerle birlikte olmak isterdim.
Şimdiden Allah kabul etsin arkadaşlar...

kanka benim hayatım Sultanahmet...biliyosun 1.5 yıldır Sultanahmetde çalışıyorum...çalışmasak gelmezmiydik hacı abi...

bu arada hayırlı Chrıstmıslar Halis abi...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete sen ordan bak söyle ben razıyım
emin ist olursam gelecegim

Halis abi senle ne zaman aynı safta namaz kılacaz...ne zaman nasip olur acaba...şimdi buraya ben gelsem sen gelmezdin mesela...hani geleceğin varsada...protesto edersin organizasyonu...:p

Aziz Santa Klaus yar yardımcın olsun abi...:p

emin ist olursam gelecegim
tmm abi inşAllah :wiinkk:
kanka benim hayatım Sultanahmet...biliyosun 1.5 yıldır Sultanahmetde çalışıyorum...çalışmasak gelmezmiydik hacı abi...

bu arada hayırlı Chrıstmıslar Halis abi...:p

tmm abi bu bahane değil ama olsun :p bide şu manevi iklim dolu topikte dünyevi gerginlikler yaratmasak nasıl olur? :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah’ım! Sen eksik sıfatlardan pak ve uzaksın. Seni daima böyle tenzih eder ve överim. Senin adın mübarektir. Varlığın her şeyden üstündür. Senden başka ilah yoktur.

bu kıoyafet konusuna takılmış duru8mdasın mete ama bende sana şunu söylüyeyım bizde bu siyasi bır durum oldu amacından cıktı neyse bununla uğraştığımız kadar mıllete gusulu öğretseydık emın ol daha fazla müslüman olurduk şekille şekilcilikle olunmaz

yinede sen gel imam ol çağdaş değil çağı yakala yeter

arkadaşlar hoşunuza gitmeyen saçma yazılara cevap vermek zorunda değilsiniz öyle düşünüyorum ki bazıları polimik yapıp konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyor Allah herkesin gönlüne göre versin taşlaşmış kalplere şifa versin inşallah. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar