Salı günü cuma mı?
Pazar kilisedeyiz abi, gel bekleriz..
Gürkan abiyi de getir. Papazefendi sorup duruyo nerde bu adam die:queen:
desene o papaz efendiye rahibelerle ugraşıyor diye :queen:
Salı günü cuma mı?
Pazar kilisedeyiz abi, gel bekleriz..
Gürkan abiyi de getir. Papazefendi sorup duruyo nerde bu adam die:queen:
nerde oturuyosun kardeşim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
başka illerde olup bizimle bu organizasyona isteyipte gelemeyen kardeşlerimizin ayakları Kabe' ye varsın inşallah. . (amin)
tmm abi sabah gelemeyecekler için bi gün yatsı organizasyonu düzenleyelimvardiyalarımız aynı galiba
valla emin bende nöbetteyim,ben işten çıkıp geleyim filan diyene kadar siz abdesti bozmuş olursunuz![]()
amin kardeşimmotorum olsaydı yüzde yüz gelirdimama nasip allah şimdiden namazlarınızı kabul etsi
bırah olum bu işleri sabaha kadar oturuyosun zaten sabah uyuma gel iştesınawlar başlıyo ptesi günü ve istanbulda olmicam
amin ali abicim cümlemize, fuarda gelirsen yaparız yine bi etkinlik inş. hem gönüllerimiz bir değil mi :rendeer:Emin kardeşim orda olmak o havayı tenefüs etmeyı okadar çok istiyorum ki lakın aramızda 1300 km var ama kismet bir gün oda olur...
allah kabul etsim rabbim kaza bela vermesın..
herkesin bonusu kendine abi :mrgreen:emin hoca eline saglık gene toplayacan bonusları ha)) aksilik cıkmazsa oradayım inşallah...
bu arada emre hatırlattıgın için teşekkür ederim![]()
kırışıcaz derken başkanım :mrgreen:ne varsa kırışıcaz artık kardeşim seni beni yok :wiinkk:
ee amaç ne o zaman niye soruyosun :mrgreen: amin abi sağolasınÖncelikle Allah kabul etsin...
Bu duanın anlamını bilen gogıla bakmadan yazsın lütfen...
"Sübhânekellâhümme ve bi hamdik ve tebârekesmük ve teâlâ ceddük (ve celle senâük*) ve lâ ilâhe ğayrük."
Emin özellikle senden rica ediyorum kardeşim...
amac: Çoğunuzun ezbere okuduğunuzu sandığım duların anlamlarını bilip bilmediğinizi öğrenmek...sorgulamak haddim değil...
niye kırıkmısın ki :mrgreen: amin hacım sağolasın :rendeer:Sağlam olsam gelirdim, Allah kabul etsin:rendeer:
başka illerde olup bizimle bu organizasyona isteyipte gelemeyen kardeşlerimizin ayakları Kabe' ye varsın inşallah. . (amin)
Allah razı olsun, ne güzel bir dua olmuş :rendeer:
Mesafe uzak olmasa bende sizlerle birlikte olmak isterdim.
Şimdiden Allah kabul etsin arkadaşlar...
mete sen ordan bak söyle ben razıyım
tmm abi inşAllah :wiinkk:mete sen ordan bak söyle ben razıyım
emin ist olursam gelecegim
kanka benim hayatım Sultanahmet...biliyosun 1.5 yıldır Sultanahmetde çalışıyorum...çalışmasak gelmezmiydik hacı abi...
bu arada hayırlı Chrıstmıslar Halis abi...![]()
Allah kabul etsin. Kısmet olursa bir gün bende gelmek isterim.