Abi motosikleti olmayanların da derdine çare var mıGünaydın bide... :rendeer:
turu 5 millon
Abi motosikleti olmayanların da derdine çare var mıGünaydın bide... :rendeer:
abi bacaklarım feda olsun :queen::queen::queen::queen::queen:FORMUN TAMİRCİSİ GELDİ BEYLER :queen: KOLUNA DİKKATET ONUDA ALABİLİRİZ:queen::cherry:
simciik şöyle oluyor...buuu nasıl oluyor :queen::queen:Abi motosikleti olmayanların da derdine çare var mıGünaydın bide... :rendeer:
Hımm napalım o zaman katlanıcaz. 2 tur yerine 1 tur binerim,kader.Şimdi teee İstanbullara yol parası çok tutar
![]()
abi bacaklarım feda olsun :queen::queen::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------
simciik şöyle oluyor...buuu nasıl oluyor :queen::queen:
derdin çesidine bağlı...ne tür bi dert...nasıl olmus niye olmus...
bunları istiyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 ----------
bende 4.5 itele...gara borsaya düsürecem....![]()
emrah bakısına çare ancak ve ancak t... coskundan gelir...Dert doğuştan beri var, şöyle ki benim hiç motosikletim olmadı,olmadı(emrah bakışı). Buna bir çare arıyorum işte :mrgreen:.
Birtane Dragster 650 beğendim aslında 7500 istiyo bende 6400 var biraz para biriktireyim. Bana motosiklet bakma buluşması düzenleyebilir miyiz ki? :rendeer: :cherry:
Haydi Ankara MT son 4.5 verildi var mı indiren![]()
emrah bakısına çare ancak ve ancak t... coskundan gelir...:queen::queen:
beni piskopata bağlamayın...:queen::queen:
tabikide gider bakarız abicim :wiinkk::wiinkk:
hatta sağında solunda çürük çarık var ölmüs bitmis deyip ucuza bile kapatırız...
racer 200 ümü 1400 e almıstım:cherry::cherry:
benim bunlar var abi...elektirikli,100 bar basıyo,veriyo alıyo biseyler yapıo iste...aslında bi motor yıkama şenliği düzenlesek fena olmaz.
uygun çeşmeli bi mekan bulacaz hap barabar motor yıkayacaz.
nası organizasyon?
fırat ayarlayın bu işleri :cat:

coşkun gelirse saygılar abi der ortamdan kaçarım valla:queen: . Ucuza kapatırsak süper olur zaten.
Racerda iyi pazarlık yapmışsın abi :mrgreen: .
benim bunlar var abi...elektirikli,100 bar basıyo,veriyo alıyo biseyler yapıo iste...
siz pınarı bulun ben sizi izlemeye gelirim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------
[/COLOR]
bakarız biseyler yapmaya çalısırız abi...
dahada zorlasam 1250 ye de alırdımda...baktım çoçuk ağlamaya geldi...para lazım abi şöyle böyle...
acıdamda o fiyata aldım...yoksa daha çökerdim :cherry::cherry:
Acil ,ihtiyaçtan satılık bulsam o daha da ucuza alınır da şu an bulduğum keyfine satıyo sanırım.Bir tane acil satılık Bursa'da var 6900 istiyor. Ankara'daki modelden 2 sene yüksek modeli(2000 model) aynı km (25000 km) ama taa Bursada işte sorun o
ale:
EN 500 filan bakmaz mısın? ilk motora o kadar para bağlamasan. gv250'de olur aslında. nasolsa bikaç ay sonra endurocu olursun, chopper'a çil çil altın verilir mi bre!
ben racer ı istanbuldan getirdim...binerek...Acil ,ihtiyaçtan satılık bulsam o daha da ucuza alınır da şu an bulduğum keyfine satıyo sanırım.Bir tane acil satılık Bursa'da var 6900 istiyor. Ankara'daki modelden 2 sene yüksek modeli(2000 model) aynı km (25000 km) ama taa Bursada işte sorun o
ale:
tork konusunda haklısın.
en 500'e baktım şimdi, düşük devirleri cansız harbidende.
tabii ilk motorun bu, onuda hesaba katmak lazım.
"iyi bişey alayım, herşeyi istediğim özelliklerde olsun, 10 sene bineyim" dersen gencliğine veririm. çünkü yok öyle birşey![]()
MİLLET Yarın limalı bahçete toplaşma varmış gelmek isteyenlere duyrulur. saat 19:00 da bahçeli 3.cadde
ben erkekligimden memnunum abi...:queen::queen::queen: