derkunt abi sizin ve diğer arkadaşların emeğine sağlık... son 10 dk oradaydım ama bayağı çalışmışım :mrgreen: inş. haftaya daha uzun süre sizlerle birlikte olmayı istiyorum![]()
2010 da görüşmek üzere derkunt abi :rendeer:
Bugün gidilecek midir acaba?
Ben saat: 12:00 dan beri burdayım kimse yok çok ruzgar var o nedenle bende şimdi saat: 14:00 itibari ile eve dönüyorum.
üstad seni bilmem ama ben etkinliğin ciddi katılımlar ile devam etmesini beklemiyordum.
umarız bu hafta da orada olursun da iki lafın belini kırarız artık geçen sefer pek kalamadık.
hava tahminlerine göre yağmur görünmüyor ama soğuk ve kapalı bir gün olacak gibi.
Sevgili Arkadaşlarım;
Siz motorcu kardeşlerimiz bu etkinliğe gerektiği kadar önem göstemesenizde, Basının ilgi ve alakasını çekmeyi başardık. Bu etkinliğe destek veren 15 - 20 kişilik arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Dünkü etkinliğimiz Basında yerini buldu ve bu günkü Cumhuriyet Gazetesinde (10.01.2010 tarihli) nushasında Etkinliğimiz resimli olarak verildi.
Link:
http://www.cumhuriyet.com.tr/?kn=7&hn=106652
Sevgili dostlarım etkinliğe katılamaya arkadaşlar bu haberi okuyup haber hakkında, haberin altında yorum yapın, habere oy verin en azından bu şekilde bir destek olun.

Aşağıda yazanlar habere yapılan yorumlar
Motor kullanmak bir tutku olsa gerek,fakat trafikte motor kullanan arkadaşlara bakıyorum hepsi tutkularını bırakmışlar ecellerini arıyormuş gibi kullanıyorlar.Bence motor kullanan arkadaşlarımız kendilerini fark ettirmek yerine fark yaratmaları gerekmekte bunun için trafikte en sol şeridin ne emniyet şeridi nede motor yolu olmamasına rağmen bu yolları kullanmaktalar, birde dikkat ediyorum bir çok scoter tarzı motor kullanan arkadaşların ehliyetleri yok. (semih meşe)
Bu nasıl ters bir eylem. Hem suçlular, hem güçlüler. Trafiği ve kurallarını hiçe sayan, araç yokmuş gibi gidenler, olmazsa kaldırımdan giden,aniden aracın sağında solunda beliren, en olmaz aralıklardan aynalara çarparak, kapıları çizerek gidenler onlar.
Aklınızı başınıza alın yahu! Önce şu motoru saygılı ve nizamı ile kullanmasını öğrenin. (H Karabastık)
hadi buyrun burdan yakın imajımız bu işter:
Buradan serzenişte bulunmak bir işe yaramaz tabiki karşı fikirler olacak. Biz motorcular olarak yayında olan haberin altına biz motorcuların haklı olduğumuzu gösterecek olumlu mesaj yazarak konuyu güncel tutalım.
Buradan eleştiri değil haberin altına haklı davamızda haklılığımızı dile getirelim.
İMAJIMIZ BU DİYE OTURMAYALIM AMAÇ BU İMAJI DEĞİŞTİRMEK. O yüzden Haberin altına İmajımızı gerçek yerine taşıyacak yorumlar yaparak varlığımızı gösterelim, Haydi HABERE YORUM YAPMAYA.
Son Hafta Etkinliği 16 - 17 Ocak 2010 Tarihinde Saat: 13:00 - 17:00 arasında olacak Son iki gün hatdi gelin bizlerle olun