Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben henüz hiç yağısta kullanmadım :)
Kullanmayı da düşünmüyorum; Kapalı havalarda bile pek cıkarmıyorum motoru :bounce:

Selamlar herkese :)
Hyo RT 125 için parça ve servis arıyorduk ancak İstanbul içi çoğu ST servisi olumsuz yanıt verdi :)

arkadaşlar kununi servis olarak önceliği s&t modellere vereceğini açıklamıştı o sorun halloldumu

ÖyLe birşey olmadığını; Her servise götürebildiğini söylemiştim az önce :)

TLFN ile bunu öğrenebilirsin...

dostum görkem in motor gri siyah değilmi?sahibindende bir grkm var onun ki gri siyah

evet görkemin motor gri siyah.....

ben senin sorduğun motoru ve sahibini görkem daha iyi tanıyor diye söledim...

buluşmalara ve gezilere gittiği için...o motoru satan arkadaş hyo fun clup dan gibi geldi bana oyuzden ....şimdi derdimi anlata bildimmi..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

Demek ki :) ama zaten normalde bir xenon ampulu 60-80 milyon arası. Bence 10000 K lik bir xenon'un güzel duracağını düşünüyorum.Ben arabada 8000 k kullanıyorum bunda da zenon kullanmak isterim...Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

1000 k derken ışık için dememiş...yani o çakma çin malı 1000cc motorlara da takıyoruz bi farkı yok anlamında sölemek istemiş.....:)

evet görkemin motor gri siyah.....

ben senin sorduğun motoru ve sahibini görkem daha iyi tanıyor diye söledim...

buluşmalara ve gezilere gittiği için...o motoru satan arkadaş hyo fun clup dan gibi geldi bana oyuzden ....şimdi derdimi anlata bildimmi..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

1000 k derken ışık için dememiş...yani o çakma çin malı 1000cc motorlara da takıyoruz bi farkı yok anlamında sölemek istemiş.....:)

1000 cc olduğunu anladım dostum....

10000k yolu göstermez o kadar mavi hatta mor ışığı ne yapacaksınız? max 8bin k iyidir. tavsiyem 7bin hafif mavi.

ayrıca kısalar h3 uzunlar h1... uzunda xenon gereksiz beyaz ampül yeterli olur, şayet pek kullanan varmı uzunları?

cako o lastik parlatma şeysini bende sürdüm bi kere çok dehşet hoş gözüküyo lastikler bilirim

Sado ;

Bizim motorlara beyaz ampül takmak için de baya bir uğrasııyomuş; önler sökülüyomuş; DOĞRU MU :silent:

zor işler bunlar en iyisi bisiklet

:queen::queen: hem spor yapmış oluruz di mi :cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------

Sado ;

Bizim motorlara beyaz ampül takmak için de baya bir uğrasııyomuş; önler sökülüyomuş; DOĞRU MU :silent:

ya İlkay ya Asım 2sinden biri diyordu üstten şu şu vidayı söktünmü esnetip far kısmını çıkartabilioruz die ama hatırlamıyorum, denemedim de:D

Arkadaşlar bende Komple siyah S&T GT250R var.Motorun üzerinde hiçbir sticker falan yok.Şöyle yan grenajlara güzel bi şekil yapmak istiyorum ancak motoru çok laçkalaştıracak birşey değil.Dandik durmasın yani.Sizin fikirlerinizi almak istediği, gördüğünüz ya da düşündüğünüz birşey var mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bende Komple siyah S&T GT250R var.Motorun üzerinde hiçbir sticker falan yok.Şöyle yan grenajlara güzel bi şekil yapmak istiyorum ancak motoru çok laçkalaştıracak birşey değil.Dandik durmasın yani.Sizin fikirlerinizi almak istediği, gördüğünüz ya da düşündüğünüz birşey var mı?

senin yerinde olsam bir dakika bile düşünmezdim. benim motor iki renk olmasa yaptırmıştım çoktan. benimki özentilik değil, zevk. :cat:

al eline siyah zemine gri çizgili cbr600'ün yan profilden çekilmiş resmini. git sağlam bir reklamcıya.

bundan sonrası sana kalmış. siyaha her (açık) renk uyar. gri, kırmızı yada beyaz çizgi çektir. zevk senin. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar