Honda Honda Activa bilgi paylaşımı

bende inşallah yarın alıcam . dua edin arkadaşlar birzcık param eksik bir yerlerden cevap bekliyorum

tıcaretısyen kardesım allah gonlune gore versın
bugun 50 km yol yaptım ama canım burnumdan geldı motor 70ı gectıkten sonra sapıtıyo hem cok bagırıyo hemde kontrolsuzlesıyo on tarafı genede guzel bı gezi oldu tek basına nekadar guzel oluyorsa tabıkı

motorum şu an daha 300 km de rodaj diye sıkıştırmadım. ama bende bir ankara şereflikoçhisar 140 km yok planlıyorum bakımdan sonra inşallah. şu an için memnumum neden dersen? mondialden sonra buna geçmek babambaşka oldu. bakalım deneyecez

arkadasım actıva olsun 2003 olsun ama japon olsun untuma ... sakın cın mallarına gırme yoksa basını cook agırtır:( kolay gelsın

evet activacılar neredesiniz
kıs geldı sabahları zor calısıyo artık sübap ayarı zamanı geldi

bu sübab ayarını acıklasanda bizde beatlere yapsak :) benimkide zor calısıyo artık

arkadasım merhaba bende 2005 model beat var.13000km de.perıyodık bakım harıcı hıc bır masraf yapmadım.(aku harıc).zarar etmezsın.buyultmek ıstedıgınde hemen satarsın.haa orjınal lastıklerı sert kayıyor.degıstırırsen senın yararına yol tutusu hemen degısıyor.

honda activa

slm babam bugün honda activa aldı 2007 model ve peşin 1900 ytl motorun alım satıma kaç para çıkıyor yazarmısınız

arkadaşlar activamla konya dan antalya ya inmeyi düşünüyorum , motor şişecek diye korkuyorum ama yolda 2-3 kere dinlendirirsen problem olmaz diyorlar , motorda hiç bir problem yok , 270 km. yi sizce bulabilirmiyim .

arkadaşlar activamla konya dan antalya ya inmeyi düşünüyorum , motor şişecek diye korkuyorum ama yolda 2-3 kere dinlendirirsen problem olmaz diyorlar , motorda hiç bir problem yok , 270 km. yi sizce bulabilirmiyim .

motoru sıkıştırma derim dip gaz yapma gidersin:rendeer:

internetten ben cok araştırdım elimde bulunsun diye ama bulamadım,, heralde bende sorun vardı,,

yok ya sende sorun yok. internette bende bulamadım ne biçim iş anlamadım. scv 100 olarak da aradım cıks olmadı. neyse artık kafamıza göre toplucaz bi şekilde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar