Honda Honda Activa bilgi paylaşımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
activa gercekten ıyı motor ama pekte ıyı kacmıyor honda dylan daha ıyı olabılırr:salut:

szr

Gerçekten de Activa başlığı ne kadar bu kadar sessiz çok enteresan.
İlk göz ağrımdı benim onu özlüyorum:pale:

bencede guzel motor en cok sevdıgım honda activanin saçlı olması al bence senı uzmez

Bizdede 2004 model activa var iş yaptığımız pizzacıdan aldık motor 42000de şuan 46000 oldu hor kullanılmasına rağmen daha tık yok titreme 0 ses yok hele sıfırı ondanda iyidir fiyatı biraz pahalı ama iyi motor

bende alacağım

arkdaşlar ben de beat alacaktım. tabi tipinden dolayı beat daha spor duruyor. Lakin arkadaşlar bana activa'nın kasasının metal olduğunu bunu almanın daha iyi olacağını söylediler bundan dolayı tercihimi activadan yana kullanıyorum. en kısa zamadan aranızda olacağım inşallah.

ya bunlar hondanın sitesinde de var ben kendi evimin civarlarında işte beşiktaş olur levent olur o civarda bi honda satan bir yer varmı onu merak edioyorum. sokaklarda hiç göremedim de... bi de bişey sorcam bu motoru şimdi ben atıorum bağcılardan alsam herhalde eve getiremem çünkü ilk motorum olacak ve hiç e5 e çıkmadım sonuçta. arabanın bagajına sığar mı ?

innova düşünmüorum ya şu an fiyat biras da önemli benim için.

activayla beat in kiloları aynı gözüküyor internet sitesinde. sanmıorum kiloya bağı bir hız farkı olsun. zaten 80 yapmış 85 yapmış o kadar önemli değil benim için.

arabanın bagajına sıhıp sıhmacahını bilmiyorsan sen o motoru hiç görmedin heralde bence ilk önce gör ondan sonra kullanırsın kazasız yollar:rendeer::rendeer::rendeer:

Arkadaşlar merhaba,

ben önümüzdeki ay içerisinde ilk motorumu alıcam. yaklaşık 1 aydır forumlarıı takip ediyorum. ilk önce asya veya mondial marka bi scooter almayı sonra vespa almayı sonra kawasaki marka bi chopper almayı sonra da honda activa almayı düşündüm. son fikrim honda activa yüzünden. tabi bu fikirlerimin değişmesinda kullanım amaçları da yatıodu. şimdi bana gereken hergün sabah akşam trafiğinda 10 km yol yapacağım ve motora, trafiğe alışmamız sağlayacak, daha sonra da belki 1 yıl sonra satıp bi chopper alacağım. o yüzden şu anda scooter kesin. çin malı ürün de olmamam konusunda birçok kişi beni uyardı. neden olarak da 2 haftada bir servise gitmek gerekiyormuş. son olarak hem fiyatı uygun hem de kullanımı kolay olduğu için (şekli çok güsel olmasa da) Honda Activa da karar kıldım. forumlarda ise bu motor hakkında hiçbir bilgi yok.

daha önce activa kullanan ve bana öneride bulunmak isteyen veya onu alma bak bu da senin işini görür diyen varsa lütfen önerilerinize açığım...

Teşekkürler...

hocam al bı dylan cayır cayır bın sorun cıkarmaz da

arkadaşlar ben bi fastfood restoranında kuryelik yapıyorum vede activa kullanıyorum 10 numara bi motor .motor 15000 km de ama canavar gibi hergün ortalama 100-150 km yol yapıyorum. tık yok kaldırımlara çıkıyorum atlıyorum zıplıyorum hiç bi sorun çıkarmıyo. herkeze tavsiye ederim

ben de öğrenci olmam nedeniyle henüz tanışabilmiş değilim hiçbir motorla.ama burada yoğun olarak görüyorum bu aletleri.arasıra motor servisinin önünden geçerim ama daha hiç activa görmedim orada.ayrıca kuryeler bayağı bir hor kullanıyor çevremde bana mısın demiyor aletler.

selam mıllet bende ben aydından katılıyorum ılk motorum olacak kendısı nasıp olursa pazartesı alacagım 2003 model 20000km de

Kymco agility 125 tavsiye ederim şiddetle forumda hakkında baya bişi yazdım araştırırsan sana faydası olur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar