bikepicse gir bendeki activayı görürsün.honda today motorum bu activadan 10 kat daha sağlam ve dayanıklı çıktı activa 5 para etmez senelerce kullanan biri olarak söylüyorum hiç memnun kalmadık dışı saçtır sağlamdır dedik 20 binde piston segman istedi sonra kaza yaptık motor dağıldı sabahlarıda 50 kere marşta alır zaten bazen hiç çalışmaz subabları kurum bağlar aman aman sakın bulaşma derim.today se 50 cc olmasına ragmen daha 2004 modelinin motoru açılmamış ya halbuki küçük cc daha çabuk bitmesi lazım
Hayırlı olsun.titreşim var mı bu yeni activada.bir kaç yerde gördüm kuryeler titreşimden şikayet ediyordu.ustalar yeni activanın varyatörünün kalitesiz olduğunu vs gibi şeyler söylüyordu aslı astarı varmı
hayırlı olsun.kampanya vardı keşke sıfır alsaydınızMerhaba arkadaşlar 2019 model 78 binde bir activa garajımıza ekleyerek devam etme kararı aldık. 16 yaşındaki büyük oğlum kullanacak.
hayırlı olsun.kampanya vardı keşke sıfır alsaydınız
Sıfır alan bir arkadaşım da titreşimden ve benzin kokusundan şikayetçi. Bir de şanzıman çok fazla fazla uğultu yapıyormuşSon Durum.
https://i.hizliresim.com/nkc4z42.jpg
Activa 125 ile 520 km geldik. 100 km de ortalama 2lt yakıyor benim motor.
Motorda sevmediğim iki tane olumsuzluk mevcut.
1.biraz titreşim var.gidonda ve koltukta, selenin ön uç kısmında baya hisettiriyor.
2.Şanzımanda sorun yok ama sesli çalışıyor.biraz fazla ses geliyor.
3.aklıma gelmişken frenleride yazayım.
ön fren çok iyi fakat arka fren de o kadar kötü yok gibi resmen.çok zayıf hissiyatı var.
doğrudur.şanzıman uğultu yapıyor.Sıfır alan bir arkadaşım da titreşimden ve benzin kokusundan şikayetçi. Bir de şanzıman çok fazla fazla uğultu yapıyormuş