Sağolasın teşekkür ederim. Bu arada kilo alma olayını kısaca anlatayım

;
İki sene önce bir fabrikanın kazan dairesinde çalışıyordum.Kışın iyide yazları öyle sıcak bir yerde çalışınca fazla kilo alma sorunun olmuyor.:cat: O kadar terliyorsunki saunaya girmiş gibi oluyorsun.
Neyse haziran 2008 de o fabrikadan emekli oldum. O gün bugündür halen çalışmıyorum iş-güç stres olmayınca 90 kg.dan 96 kg.a kadar çıktım.

ale:
Yinede halimden memnunum sağlığım yerinde şeker-tansiyon gibi şikayetlerim yok iştahım yerinde..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------
Sağolasın teşekkür ederim..:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 ----------
Teşekkür ederim korkut 250.:rendeer: Beğeniniz beni mutlu ediyor ve yeni gezilere yöneltiyor.
Bu gölet benim.

Başka kimse giremez..

Sadece ben balık avlarım...

:cherry:
Şaka bir yana eski adı oradaki köyle aynıydı yani; Güvercinlik göletiydi ve bence daha uygundu.:cat:
Neye göre Toramanlar Göleti diye adı değiştirilmiş anlamadım.:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------
En iyi fotoğrafları sizler için çektim.

Beğenmediğimi sildim yine çektim ve sözleriniz bana moral veriyor.:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------
Sağolasın yürekçe arkadaşım..:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 ----------
Merhaba arkadaşım. Gezilerimi beğenmene sevindim teşekkür ederim.:rendeer:
Kulaklarım çınlıyordu meğersem İsmail'le beraber beni anlatıyormuşsunuz.

İsmail'in arkadaşı benimde arkadaşım olur.
Kendisi sağlam karakterli dört dörtlük bir arkadaştır.:cat: Kısmet olursa tanışabiliriz beraber gezebiliriz neden olmasın?