Toramanlar Göleti

Övgü dolu sözlerin için çok teşekkür ederim Gökhan.:rendeer:
Bu sözler benim için büyük moral oluyor.:cat:
Uğraştım çabaladım sonunda bir göletim oldu.:p:cherry: Darısı başınıza...:)

Bu arada yazın Eskişehir'e trenle geliyorum diye sana ziyaretçi mesajı göndermiştim. Acaba doğru mu diye düşünen arkadaşlar için Eskişehir'den birkaç fotoğraf ekleyeceğim bu konuya.:)
İlk defa gidip bir akrabamda konakladığım Eskişehir'i bolca gürültü veren jet sesleri dışında çok beğendim. Modern bir kent haline gelmiş..:cat:

Yapay plaj ayrı bir hava katmış Eskişehir'e

s6001395.jpg

Parkta bulunan göletteki balıkları seyretmeye doyum olmuyor:)

s6001394.jpg

Buranın ismi yanlış hatırlamıyorsam bilim ve teknoloji parkı

s6001409.jpg

Yine aynı parkta bulunan Korsan gemisi

s6001416.jpg

Parktaki gezintiye devam

s6001436p.jpg

Odunpazarı evleri gezmek için ideal yerler arasında:cat:

s6001457.jpg

Bunların haricinde Mamuca göletinede gittik ama yanımda fotoğraf makinası yoktu.:pr: Esasında Eskişehir için gezi yazısı hazırlasammı ne? :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------

Eyvallah beğenmene sevindim teşekkür ederim.:rendeer:

Böyle yerler insanın ömrüne ömür katıyor..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ----------

Aslında fotoğraflamış olduğum göletler fazla büyük değiller ama ilkbahar olsun yaz olsun gerek balıkçılığa meraklılar gerekse piknik yapmaya gelenlerle kalabalıklaşıyor.:)

Kartepe İstanbul, çevre iller ve Kocaeli içi yılın oniki ayı ziyaret ediliyor.
Yalnız Maşukiye tarafından çıkıştan itibaren hemen her köşe başına tesisler yapılıp doğal alanlar yok edilmeye başlandı:pale: Alt tarafı 15-20 km.lik mesafede birçok tesis kuruluyor bana göre hiç gerek yok.
Şöyle kafana göre gidip manzara seyredeyim piknik yapayım diyecek yer kalmadı her yer kiralanıp tesislerle donatılmış durumda.

kesinlikle haklsın kadri abi,ellerimizle doğayı yok ediyoruz,küresel ısınmaydı,seldi,yok kasırgaydı herşeyi görüyoruz ama akıllanmıyoruz hala çıkarlarımız herşeyden önde geliyor.gülüyoruz çoğu kez ağlanacak halimize :salut:

Bütçeyi toparlayalım biraz, inşaAllah aranıza sürücü olarak katılırım ben de. Malum, işten çıkarıldık, yeni işe başladık, kolay olmuyor bazı şeyler. Ama nasipte Tamer ile tanışmak varmış. İkinize de hakkımda kurduğunuz güzel cümleler için teşekkür ederim.:rendeer: İlk gezideki yemekler benden.:mrgreen:

Motor sahibi olmanı tabii ki gönülden isterim ama şimdilik aramızda bir gezi yaparsak benim artçım olabilirsin.:):cat:

Tamer kardeşim kısa zamanda iyi yol yapmışsın bu arada nice km.leri kazasız belasız tamamlaman dileğiyle.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 ----------

abi o gölün kıyısında mangal yapmak vardı be:)

Ne güzel olurdu hakikaten.:cat:
Tek başıma gittiğim için çerezle-meyve suyuyla yetindim ancak.:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

Güzel gezi olmuş... Fotoğraflar için teşekkürler. Buraları da not almak lazım.

Teşekkürler beğenmene sevindim.:rendeer:

Benim gezilerimde senin kaçış rotaları gibi oldu.. :) Yalnız-bol doğa manzaralı-günübirlik.:)

İstanbul'dan geleceğin zaman benim dönüş yolumu yani Kandıra yolunu takip etmen lazım yoksa Akmeşe yolunu takip edersen yolu uzatmış olursun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------

kadri abi bi gün kararlaştırıp şuraya topluca gidelim siz izmitten gelin ben kandıradan okulun orada buluşuruz mangal filan çok güzel olur he ne dersin olmazmı dadids ve İ s m a i L abide gelir bi kaç kişi daha bulursunuz 5-6 motor olmazmı bana hiç fena olmaz gibi geliyo ama sen uygun görürsen tarihi kararlaştıralım...

Havalar da uygun olduğunda neden olmasın?:)

Ben emekliyim şu an bir yerde çalışmıyorum sizlerin durumuna göre gezi planı yapmak lazım.:cat:

çok güzel bir gezi olmuşş alkış...:cat:

Sağolasın arkadaşım teşekkürler.:rendeer:

Uzak olmasa da Yalova taraflarına gidemedim bir türlü...:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------

toraman kardeş kusra bakma hep tek geziyorsun, oraya gitmeden önce siteye yazsaydın belki başka arkadaşlarda gelip senin gezine katılırdı.... bari bundan sonra yapacağın gizileri peşin peşin siteye yazki, oraları görmek isteyen arkadaşlar sana katılır hemde gezinde yanlız kalmassın nasıl olsa sen oraları bizden daha iyi biliyorsun,,,arasıra organizasyonu yap kafana göre takılalım sana selamlar.....

Yazısını hazırladığım gezilerimin çoğunluğu plansız-ani kararla-öğleden sonra ve pekte uzak olmayan yerler olarak gerçekleşti.:)

Ama bu öneriyi dikkate alacağım.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------

Güzel bir gezi olmuş tebrikler

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar