Övgü dolu sözlerin için çok teşekkür ederim Gökhan.:rendeer:
Bu sözler benim için büyük moral oluyor.:cat:
Uğraştım çabaladım sonunda bir göletim oldu.:cherry: Darısı başınıza...
Bu arada yazın Eskişehir'e trenle geliyorum diye sana ziyaretçi mesajı göndermiştim. Acaba doğru mu diye düşünen arkadaşlar için Eskişehir'den birkaç fotoğraf ekleyeceğim bu konuya.
İlk defa gidip bir akrabamda konakladığım Eskişehir'i bolca gürültü veren jet sesleri dışında çok beğendim. Modern bir kent haline gelmiş..:cat:
Yapay plaj ayrı bir hava katmış Eskişehir'e
![]()
Parkta bulunan göletteki balıkları seyretmeye doyum olmuyor
![]()
Buranın ismi yanlış hatırlamıyorsam bilim ve teknoloji parkı
![]()
Yine aynı parkta bulunan Korsan gemisi
![]()
Parktaki gezintiye devam
![]()
Odunpazarı evleri gezmek için ideal yerler arasında:cat:
![]()
Bunların haricinde Mamuca göletinede gittik ama yanımda fotoğraf makinası yoktu.r: Esasında Eskişehir için gezi yazısı hazırlasammı ne?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------
Eyvallah beğenmene sevindim teşekkür ederim.:rendeer:
Böyle yerler insanın ömrüne ömür katıyor..:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ----------
Aslında fotoğraflamış olduğum göletler fazla büyük değiller ama ilkbahar olsun yaz olsun gerek balıkçılığa meraklılar gerekse piknik yapmaya gelenlerle kalabalıklaşıyor.
Kartepe İstanbul, çevre iller ve Kocaeli içi yılın oniki ayı ziyaret ediliyor.
Yalnız Maşukiye tarafından çıkıştan itibaren hemen her köşe başına tesisler yapılıp doğal alanlar yok edilmeye başlandıale: Alt tarafı 15-20 km.lik mesafede birçok tesis kuruluyor bana göre hiç gerek yok.
Şöyle kafana göre gidip manzara seyredeyim piknik yapayım diyecek yer kalmadı her yer kiralanıp tesislerle donatılmış durumda.
kesinlikle haklsın kadri abi,ellerimizle doğayı yok ediyoruz,küresel ısınmaydı,seldi,yok kasırgaydı herşeyi görüyoruz ama akıllanmıyoruz hala çıkarlarımız herşeyden önde geliyor.gülüyoruz çoğu kez ağlanacak halimize :salut: