Toramanlar Göleti

tanıştırmazsan kadri ağabeyle bizi tek başına gezer tabii napsın :cherry: gerçi bazen insan kafa dinlemek istiyor tek başına.oda olabilir sebep.doğayla başbaşa

Ooo, kimler var burada, nerelerdesin sen, görüşemiyoruz?
Haklısın, tanıştıramadım. Aslında ikiniz de geziye meraklısınız, uyum sağlarsınız birbirinize.
Burada tanıştırayım bari sizi:
Kadri ağabey, bu arkadaş Tamer, Suzuki'siyle durmaz, gezer.
Tamer, bak bu Kymco'cu da Kadri ağabey, senin gibi gezmeyi sever.

Şimdi bi Kartepe gezisi bekliyoruz sizden.:mrgreen:

guzel gezı emeğinize sağlık abi tabela değişmiş diyorsun 2 yılda ama sende değişmişsın kılo almışsın abi en azından resımde öyle fark edılıyor :rendeer:

Sağolasın teşekkür ederim. Bu arada kilo alma olayını kısaca anlatayım:);
İki sene önce bir fabrikanın kazan dairesinde çalışıyordum.Kışın iyide yazları öyle sıcak bir yerde çalışınca fazla kilo alma sorunun olmuyor.:cat: O kadar terliyorsunki saunaya girmiş gibi oluyorsun.:p
Neyse haziran 2008 de o fabrikadan emekli oldum. O gün bugündür halen çalışmıyorum iş-güç stres olmayınca 90 kg.dan 96 kg.a kadar çıktım.:pale:
Yinede halimden memnunum sağlığım yerinde şeker-tansiyon gibi şikayetlerim yok iştahım yerinde..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

Çok güzel kareler,tekerine emeğine sağlık.

Sağolasın teşekkür ederim..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 ----------

Toroman abi güzel bir gezi olmuş yüreğinize sağlık.:cat::rendeer:
Abi bu toromanlar göleti seninmi Toroman abi.:p

Teşekkür ederim korkut 250.:rendeer: Beğeniniz beni mutlu ediyor ve yeni gezilere yöneltiyor.:)

Bu gölet benim.:p Başka kimse giremez..:p Sadece ben balık avlarım...:p:cherry:

Şaka bir yana eski adı oradaki köyle aynıydı yani; Güvercinlik göletiydi ve bence daha uygundu.:cat:

Neye göre Toramanlar Göleti diye adı değiştirilmiş anlamadım.:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------

Manzaralar gerçekten süper.. O kar tepeye bayıldım.. ;)

En iyi fotoğrafları sizler için çektim.:) Beğenmediğimi sildim yine çektim ve sözleriniz bana moral veriyor.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------

güzel gezmişsin abi, tekerin düz bassın..

Sağolasın yürekçe arkadaşım..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 ----------

toraman bey merhaba bütün gezilerinizi zevkle okuyorum her defasında.Fotoğraflar ve anlatım harika.Bende kocaeli'deyim Gölcük'ten ismail beyle çok dedikodunuzu yaptık :cherry: tanışmak çok istedim ama kısmet olmadı malesef.Bundan sonra yapacağınız gezilerde eğer sorun olmazsa katılmak isterim.Paylaşım için teşekkürler

Merhaba arkadaşım. Gezilerimi beğenmene sevindim teşekkür ederim.:rendeer:
Kulaklarım çınlıyordu meğersem İsmail'le beraber beni anlatıyormuşsunuz.:) İsmail'in arkadaşı benimde arkadaşım olur.
Kendisi sağlam karakterli dört dörtlük bir arkadaştır.:cat: Kısmet olursa tanışabiliriz beraber gezebiliriz neden olmasın?:)

Sağolasın Kadri ağabey, mahcub ettin beni.
Herşey o güzel gönlünce olsun Kadri ağabey.:rendeer:
Havalar güzelleşsin, yaptığınız gezilerde birinizin artçısı olabilirim. :)
Beni unutmayın.

güzel gezi olmuş abicim ben adapazarından nasıl giderim bu göle?

Teşekkürler beğenmene sevindim.:rendeer:

Balık tutma zamanlarında Adapazarı'ndan bu gölete gelen çok oluyor.:) anılyuksel kardeşim anlatmış birde ben tarif edeyim;

Adapazarı'ndan gelirken Kazımpaşa yoluna sapıyorsun. Ve aşağıdaki fotoda görüldüğü sapağa geliyorsun;

s6001588.jpg

Akmeşe tabelasına göre devam ediyorsun Akmeşe içinden geçip başka bir köye geliyorsun orada sorduğun zaman seni hemen oraya yöneltirler.:cat: Tahminimce A.Pazarı-Toramanlar göleti 35-40 km.civarıdır. Gidiş-geliş 70-80 km.arası bir mesafe olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 ----------

kadri abi çok güzel bi gezi olmuş bi ara beraber gidelim :) bu arada beni unutmamışsın sağol:rendeer:, arkadaşın sorusunuda ben cevaplıyım kuzey terminaline git oradan kandıraya gelen baldan birlik münübüsleirni takip et karaman yoluna giriyosun sonra köy yollarından gidiliyo ama çok karışık ve kaybolmaman imkansız çünkü hep köy yoları ve hepsi birbirine benziyor kandıra ya geldikten sonra izmit yoluna gir sonrada git 20-25 km kadar büyük bi okul var oradan sapıyosun sonrasıda resimli zaten yada ada-izmit izmittende kandıra yoluna sapıyonüsun gene 20-25 km gittikten sonra okulu görünce sapıyosun tavsiyem büyük cc li motorun varsa ada-izmit küçük ise ada-kandıra :cat:

Eyvallah Anıl kardeşim teşekkür ederim.:rendeer:

Seni niye unutayım Anıl ayıp ettin şimdi.:wiinkk: MT sayesinde tanıştık ve Kadri abin olarak her zaman yanındayım.:cat: Bu arkadaşlık-kardeşlik Allah izin verirse hep devam edecek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------

Haklısın, tanıştıramadım. Aslında ikiniz de geziye meraklısınız, uyum sağlarsınız birbirinize.

Tamer arkadaşımla tanıştığımıza memnun oldum..:rendeer:
Az evvel yazdığım gibi İsmail'in arkadaşı benimde arkadaşım olur.:cat:
Bir araya gelip hem konuşalım hem çayımızı içelim hemde gezi planı yapalım en kısa zamanda.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------

Sağolasın Kadri ağabey, mahcub ettin beni.
Herşey o güzel gönlünce olsun Kadri ağabey.:rendeer:
Havalar güzelleşsin, yaptığınız gezilerde birinizin artçısı olabilirim. :)
Beni unutmayın.

Ne demek İsmail az bile yazdım senin için.:) Mt sayesinde tanıştık daha ilk görüşmemizde nasıl biri olduğunu belli ettin zaten.:cat:

Bana kırk yıllık arkadaşın gibi davrandın tüm misafirperverliğini gösterdin dört dörtlük ağırladın daha ne olsun.:rendeer:

Bu aralar görüşemedik ama her zaman aklımdasın en kısa zamanda organize olup gezi yapmamız lazım gerçekten.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
toroman kardeş güzel bir etkinlik yapmışsın,yalnız kovboy misali,toroman gölü seninmi yoksa:p nice gezilere imza atman dileğiyle

birçok şeyi ertelettiği gibi arkadaş larla sohbetleri de ertelettiriyor bazen hayat :rendeer: bu hafta içi uğrayabalirim oraya.geldiğimde görüşürüz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

Sağolasın teşekkür ederim. Bu arada kilo alma olayını kısaca anlatayım:);
İki sene önce bir fabrikanın kazan dairesinde çalışıyordum.Kışın iyide yazları öyle sıcak bir yerde çalışınca fazla kilo alma sorunun olmuyor.:cat: O kadar terliyorsunki saunaya girmiş gibi oluyorsun.:p
Neyse haziran 2008 de o fabrikadan emekli oldum. O gün bugündür halen çalışmıyorum iş-güç stres olmayınca 90 kg.dan 96 kg.a kadar çıktım.:pale:
Yinede halimden memnunum sağlığım yerinde şeker-tansiyon gibi şikayetlerim yok iştahım yerinde..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

Sağolasın teşekkür ederim..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 ----------

Teşekkür ederim korkut 250.:rendeer: Beğeniniz beni mutlu ediyor ve yeni gezilere yöneltiyor.:)

Bu gölet benim.:p Başka kimse giremez..:p Sadece ben balık avlarım...:p:cherry:

Şaka bir yana eski adı oradaki köyle aynıydı yani; Güvercinlik göletiydi ve bence daha uygundu.:cat:

Neye göre Toramanlar Göleti diye adı değiştirilmiş anlamadım.:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------

En iyi fotoğrafları sizler için çektim.:) Beğenmediğimi sildim yine çektim ve sözleriniz bana moral veriyor.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------

Sağolasın yürekçe arkadaşım..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 ----------

Merhaba arkadaşım. Gezilerimi beğenmene sevindim teşekkür ederim.:rendeer:
Kulaklarım çınlıyordu meğersem İsmail'le beraber beni anlatıyormuşsunuz.:) İsmail'in arkadaşı benimde arkadaşım olur.
Kendisi sağlam karakterli dört dörtlük bir arkadaştır.:cat: Kısmet olursa tanışabiliriz beraber gezebiliriz neden olmasın?:)

Bende çok memnun oldum kadri abi.ismail abi hakkında söylediklerine kesinlikle katılıyorum :p hayatta insanın karşısına çıkabilecek nadir insanlardan biri.birgün hep birlikte bir gezi yaparız kısmet olursa.Yanlız ismail ağabey artçı statüsüne sığınıp bütçeden yırtmaya çalışıyor bilgin olsun :p motoru olan biner sölim :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------

heee geziyom vallahi bol bol.yaza girdik motor km 4500 çıktık yazdan baktım km 9000 :cherry: e be kardeşim kışın dur bari dicen ama olmuyor ki :cherry:

Bütçeyi toparlayalım biraz, inşaAllah aranıza sürücü olarak katılırım ben de. Malum, işten çıkarıldık, yeni işe başladık, kolay olmuyor bazı şeyler. Ama nasipte Tamer ile tanışmak varmış. İkinize de hakkımda kurduğunuz güzel cümleler için teşekkür ederim.:rendeer: İlk gezideki yemekler benden.:mrgreen:

Bütçeyi toparlayalım biraz, inşaAllah aranıza sürücü olarak katılırım ben de. Malum, işten çıkarıldık, yeni işe başladık, kolay olmuyor bazı şeyler. Ama nasipte Tamer ile tanışmak varmış. İkinize de hakkımda kurduğunuz güzel cümleler için teşekkür ederim.:rendeer: İlk gezideki yemekler benden.:mrgreen:

allah herkezin gönlüne göre versin,yeterki sağlık olsun olmıyacak şey yok dünyada,benim motor senin motor biliyorsun :rendeer:yemekler senden oldukça problem yok :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi o gölün kıyısında mangal yapmak vardı be:)

Güzel gezi olmuş... Fotoğraflar için teşekkürler. Buraları da not almak lazım.

kadri abi bi gün kararlaştırıp şuraya topluca gidelim siz izmitten gelin ben kandıradan okulun orada buluşuruz mangal filan çok güzel olur he ne dersin olmazmı dadids ve İ s m a i L abide gelir bi kaç kişi daha bulursunuz 5-6 motor olmazmı bana hiç fena olmaz gibi geliyo ama sen uygun görürsen tarihi kararlaştıralım...

kadri abi bi gün kararlaştırıp şuraya topluca gidelim siz izmitten gelin ben kandıradan okulun orada buluşuruz mangal filan çok güzel olur he ne dersin olmazmı dadids ve İ s m a i L abide gelir bi kaç kişi daha bulursunuz 5-6 motor olmazmı bana hiç fena olmaz gibi geliyo ama sen uygun görürsen tarihi kararlaştıralım...

bana uyar.mangal oldumu dahada uyar :cherry:

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
toraman kardeş kusra bakma hep tek geziyorsun, oraya gitmeden önce siteye yazsaydın belki başka arkadaşlarda gelip senin gezine katılırdı.... bari bundan sonra yapacağın gizileri peşin peşin siteye yazki, oraları görmek isteyen arkadaşlar sana katılır hemde gezinde yanlız kalmassın nasıl olsa sen oraları bizden daha iyi biliyorsun,,,arasıra organizasyonu yap kafana göre takılalım sana selamlar.....

Tüm geziler gibi dört dörtlük bir anlatım, ve fotoğraflar harika,emeğine sağlık Abi.:cat:

Gölün de hayırlı olsun:cherry:

Övgü dolu sözlerin için çok teşekkür ederim Gökhan.:rendeer:
Bu sözler benim için büyük moral oluyor.:cat:
Uğraştım çabaladım sonunda bir göletim oldu.:p:cherry: Darısı başınıza...:)

Bu arada yazın Eskişehir'e trenle geliyorum diye sana ziyaretçi mesajı göndermiştim. Acaba doğru mu diye düşünen arkadaşlar için Eskişehir'den birkaç fotoğraf ekleyeceğim bu konuya.:)
İlk defa gidip bir akrabamda konakladığım Eskişehir'i bolca gürültü veren jet sesleri dışında çok beğendim. Modern bir kent haline gelmiş..:cat:

Yapay plaj ayrı bir hava katmış Eskişehir'e

s6001395.jpg

Parkta bulunan göletteki balıkları seyretmeye doyum olmuyor:)

s6001394.jpg

Buranın ismi yanlış hatırlamıyorsam bilim ve teknoloji parkı

s6001409.jpg

Yine aynı parkta bulunan Korsan gemisi

s6001416.jpg

Parktaki gezintiye devam

s6001436p.jpg

Odunpazarı evleri gezmek için ideal yerler arasında:cat:

s6001457.jpg

Bunların haricinde Mamuca göletinede gittik ama yanımda fotoğraf makinası yoktu.:pr: Esasında Eskişehir için gezi yazısı hazırlasammı ne? :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------

çok güzel , oksijen dolu ve çevreci bir geziolmuş.
arkadaşlar bilen yokmu böle istanbul çevr3sinde doğl güzelikleri olan bölge.sıkıldık deniz kenarında takılmaktan.göl.baraj yeşillik olsun istiyorm.
katılmak isteyenler el kaldırsın:cat:

Eyvallah beğenmene sevindim teşekkür ederim.:rendeer:

Böyle yerler insanın ömrüne ömür katıyor..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ----------

Güzel mekanlar, özellikle ilkbaharda insana epey doğa manzarası sunar buralar..

Bu Kartepe, TEM'den Akyazı çıkışına gelmeden önce görülen tabeladaki Kartepe değil mi?

Bir delilik edip oraya gitmeyi düşünüyorum ama yanıma yaren bulmam lazım :)

Aslında fotoğraflamış olduğum göletler fazla büyük değiller ama ilkbahar olsun yaz olsun gerek balıkçılığa meraklılar gerekse piknik yapmaya gelenlerle kalabalıklaşıyor.:)

Kartepe İstanbul, çevre iller ve Kocaeli içi yılın oniki ayı ziyaret ediliyor.
Yalnız Maşukiye tarafından çıkıştan itibaren hemen her köşe başına tesisler yapılıp doğal alanlar yok edilmeye başlandı:pale: Alt tarafı 15-20 km.lik mesafede birçok tesis kuruluyor bana göre hiç gerek yok.
Şöyle kafana göre gidip manzara seyredeyim piknik yapayım diyecek yer kalmadı her yer kiralanıp tesislerle donatılmış durumda.

Son düzenleme:
tekerine saglık usta:rendeer:

Beğendiğin için teşekkür ederim..:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------

toroman kardeş güzel bir etkinlik yapmışsın,yalnız kovboy misali,toroman gölü seninmi yoksa:p nice gezilere imza atman dileğiyle

Sağolasın teşekkür ederim.:rendeer:

Yalnız Kovboy benzetmesi hoşuma gitti..:)

Gölete el koydum ismini değiştirdim..:p:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar