- Konu Yazar
Arkadaşlar dün Kocaeli'nde hava lodosun etkisiyle ılımandı yağışsızdı ve gezmeye müsaitti.:cat:
Bende öğleden sonra biraz gezeyim diyerek çıktım yollara ve bana 35 km.mesafede önceki ismi Güvercinlik göleti olan ama sürekli ısrarlarımla
ismi Toramanlar Göleti olarak değiştirilmiş gölete gittim.:cherry:
Şaka bir yana isminin neden değiştiğini tabii ki bilmiyorum.
Oraya gitmek için Akmeşe yolunu tercih ettim ve o yol üzerindeki iki gölettende fotoğraflar çektim dönüşte de Kandıra yoluna saparak toplam 73 km.lik yolculuğumu sağ-salim tamamladım.
İlk fotoğraflar bana 9 km. mesafedeki Kirazoğlu göletinden
Göletten yukarı devam edip 4 km. ilerideki Ketence göleti sapağına ulaştım
Sapaktaki villalardan üzerime doğru havlayarak gelen köpecikler hoşgeldin karşılaması yaptılar
Bakmayın öyle küçük olduklarına ayaklarıma dalmak istediler panik yapmadan devam ettim.
Ve Ketence Göleti..Bir ara kapakları bazı sorumsuzlar tarafından açıldı ve binlerce balığın telef olmasına neden oldu..
ale:
Gölete geldiğim yol ve arkada Kartepe manzarası
Göletten yukarı çıkarak yola devam ettim ve yol ayrımı..Toramanlar göletine soldaki Akmeşe sapağından gidiliyor
Akmeşe'den çıkış
Toramanlar göletine varış
Bayrağımızın çıkartmasını bir ara Kandıra'ya geldiğimde anılyuksel nickli kardeşim hatıra olarak vermişti
Gölet isminin olduğu tabelanın yanındayım. Bazıları ne akla hizmetse tabelayı hedef tahtası yapmış maalesef ve yazılarda silinerek bu hale gelmiş
İki sene önce tabela böyleydi :cat:
Yapraklardaki renk cümbüşü hoşuma gitti
Hayrat çeşmeyi yeni yapmışlar bende ilk defa gördüm
Hava kararmaya başlarken dönüşe geçtim
Günler kısa olduğundan Kandıra sapağına geldiğimde hava kararmıştı
Arkadaşlar son iki fotoğrafı flashsız çektim bana ilginç geldiğinden sizlerle paylaşayım istedim. Bakın geçmiş olan aracın arka stop lambaları kenardaki bariyerlere nasıl aksetmiş
Bu fotoğrafta da yine giden aracın arka stopları sanki havada dansediyor:mrgreen:
Hepinize iyi seyirler kazasız belasız yolculuklar diliyorum..:cat:
Bende öğleden sonra biraz gezeyim diyerek çıktım yollara ve bana 35 km.mesafede önceki ismi Güvercinlik göleti olan ama sürekli ısrarlarımla
Şaka bir yana isminin neden değiştiğini tabii ki bilmiyorum.
Oraya gitmek için Akmeşe yolunu tercih ettim ve o yol üzerindeki iki gölettende fotoğraflar çektim dönüşte de Kandıra yoluna saparak toplam 73 km.lik yolculuğumu sağ-salim tamamladım.
İlk fotoğraflar bana 9 km. mesafedeki Kirazoğlu göletinden
Göletten yukarı devam edip 4 km. ilerideki Ketence göleti sapağına ulaştım
Sapaktaki villalardan üzerime doğru havlayarak gelen köpecikler hoşgeldin karşılaması yaptılar
Ve Ketence Göleti..Bir ara kapakları bazı sorumsuzlar tarafından açıldı ve binlerce balığın telef olmasına neden oldu..
Gölete geldiğim yol ve arkada Kartepe manzarası
Göletten yukarı çıkarak yola devam ettim ve yol ayrımı..Toramanlar göletine soldaki Akmeşe sapağından gidiliyor
Akmeşe'den çıkış
Toramanlar göletine varış
Bayrağımızın çıkartmasını bir ara Kandıra'ya geldiğimde anılyuksel nickli kardeşim hatıra olarak vermişti
Gölet isminin olduğu tabelanın yanındayım. Bazıları ne akla hizmetse tabelayı hedef tahtası yapmış maalesef ve yazılarda silinerek bu hale gelmiş
İki sene önce tabela böyleydi :cat:
Yapraklardaki renk cümbüşü hoşuma gitti
Hayrat çeşmeyi yeni yapmışlar bende ilk defa gördüm
Hava kararmaya başlarken dönüşe geçtim
Günler kısa olduğundan Kandıra sapağına geldiğimde hava kararmıştı
Arkadaşlar son iki fotoğrafı flashsız çektim bana ilginç geldiğinden sizlerle paylaşayım istedim. Bakın geçmiş olan aracın arka stop lambaları kenardaki bariyerlere nasıl aksetmiş
Bu fotoğrafta da yine giden aracın arka stopları sanki havada dansediyor:mrgreen:
Hepinize iyi seyirler kazasız belasız yolculuklar diliyorum..:cat:
Son düzenleme: