- Konu Yazar
Mondial 250 MCT Motorum var Ve Üzerinde Biraz Oynayarak İstediğim Şekle Sokucak Bi Usta Arıyorum İstanbul Avrupa Yakasından Varsa Konuya Cevap Yazsınlar.

alttaki alet beinim mct250m
![]()
![]()
![]()
senin ekldiğin siyah motor jinlun ise benim suadiye tarafında oturan arkadaşımın motoru. bu tonda boyanan bu jinlun dışında bir benim mctm bir de honda rebel var istanbulda aynı boya ile boyanan. Bnimki acemice olduğu için tekrar boyacağım. Sana fikir ve yer konusunda yardımcı olabilirim.
Sağlıcakla.
![]()
Şöle Bi Motor Olucak
evet dostum bu makinadaki çamuruklar el yapımı tekne işiyle uğraşan birisine yaptırmıştı fiberden.ön ve arka camurluk el yapımımı?
peki bu motosiklet de motor kısmına atılan boyada dökülme olmuyor mu ?
ne bileyim bu şekli ne kadar koruyor.
bir de buna benzer bir makinayı küçükbakkalköy hale yakın bir yerde görmüştüm o mudur ?
peki bu motosiklet de motor kısmına atılan boyada dökülme olmuyor mu ?
ne bileyim bu şekli ne kadar koruyor.
bir de buna benzer bir makinayı küçükbakkalköy hale yakın bir yerde görmüştüm o mudur ?
bakkalköydeki whitecrow un olabilir. Ama bunun sahibi yakına rkadaşım o suadiye taraflarında oturuyor. burada kullanılan boya ısıya dayanıklı sprey boya. iyi tutması için krom katmanı kaldırmak gerekli. bunun içinde iyi zımpara atmak gerekiyor. daha sonra zemini ısıtıp boyamak gerekli yoksa tam randıman alınamıyor.
Hmm Suadiye ise muhtemelen Rexx'in oraya gidiyordur sık sık..Geçen gördüm motoru orada boyasından fark etim şimdi..Baktım baktım markasını çıkartamamıştım ama epey tanıdık gibiydi..Eğer o arkadaş ise demek Jinlun muş marka..Epey başarılı bir boya işi vardı üstünde..
Bu benden olsun dedim arkadaşlar Benim Mct 330 cuğum.
Yapım zamanında
![]()
bitmiş hali
![]()
![]()